Pertandingan Kolam Deepavali 2014 part I

Bismillah....

Minggu lepas punya cerita ni ...
tahun ni Pertandingan kolam deepavali mmg kami tak plan nak join 
dah last minit giler....tu pun pasal org admin call tanya nak join tak 
sebab tak bnyk penyertaan...
bukan xnk join..tapi sebab partner in crime kan nak kawen ...so misti la sibuk 
saya tak nak la kaco kan....
tapi bial tanya fadilah rupanya diorang nak join ..
so baiklah mari buat persiapan ..

Wan pergi cari barang kat kedai stationery ....then dia wasap kat kitorang 
nak beli yang mana? warna apa....so senang sikit bila ada kemudahan teknologi ni kan 

 akhirnya ni je yang kami beli tahun ni ....
beras tu pilih yang paling murah sekali ...tapi tak habis pun pakai ...
tak sampai separuh...suku je....jgn membazir 

 sehari sebelum pertandingan ...baru kami buat persiapan ....cari design ..
buat acuan sume..Thanks to partner in crime..sebab walaupun sibuk still bg full commitment 

 pukul 3.00 pm baru mula warnakan beras .....
dalam hati risau juga takut tak sempat kering ...
tapi xpe lah ..kita buat je dulu 

Alhamdulillah esoknya sempat kering....
jadi kita pack semua dan ready untuk bertarung ye ...hihi 
ni masa dalam dewan ..tengah berdebar-debar ...
this year masa diberikan cuma 1 jam setengah ye ...

o.k nanti sambung lagi ..
sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Nafira usof said...

waaahhh.. x sabar nak tengok hasilnye.. selalunye hasil keje korang memang meletops kan!! hehehehe

LYAfrina said...

mana hasilnya>??
x asabr nk tgk.kalerful