Roti Sarang Lebah

Bismillah 

saje dah alang-alang ada snap gambar dalam phone..
so xpelah kita update kat sini ....
ada kakak kat ofis ni jual roti sarang lebah ni 

kenapa sarang lebah? 
saya agak sebab caramel dia tu macam madu la konon kot?
then yang kacang tu lebah la? hahaha 
macam-macam jenis makanan kan sekarang ni ....

 bahagian dalam roti tu just plain je 
yang buat sedap caramel tu 

 kakak yang jual ni punya la baik ...
siap bagi extra caramel...datang kat tempat saya just nak tambah caramel..
dia cakap kalau caramel tu habis..roti plain kat dalam tu tak sedap pulak kan 
so bg extra spy boleh cicah2 :) 

makan roti sambil selphie? kah..kah.kah 
tak beragak kan ? xpe la sekali sekala ...
ni bukan iklan atak model roti sarang lebah tau ..ni just borak kosong je...

Sekian . 

1 comment:

Fazleyatul Aini said...

saya tak berapa suka sebab manisssss -_-

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...