Keputusan Pertandingan Kolam Deepavali 2014

Bismillah.....

baiklah dah janji nak bagitahu ...
saje je update lambat sikit..hihihihi ...
jadi ini lah pemenang Pertandingan Kolam Deepavali 2014


The winner .....memang cantik kan ..
meriah kot warna dia ....
siap details dekat peacock tu memang cantik ...
diorang pakai tepung sago ke ape ntah ..kena belajar lagi ni ..ekekeke :P 

Pemenang Kedua ....
yang ni pun nice ....pandai gila dia combine colour supaya nampak ada tone 
aish..susah kot ...bukan buat pakai water colour ..pakau beras ni nak di tone kan memang la tak pandai 


ehem...ehem..tuan tanah kedaung n partner in crime dapat no.3 lagi ye tahun ni ..hahah
haish...mmg dah kenan kot no.3 tu ngan kitorang ...
tapi alhamdulillah la kan ...ada jugak la nombor 


merak mengembang ..nice ....
masa tahun ni macam mencemburui kami sikit la....
tahun lepas-lepas 2 jam...so o.k la ...sempat la nak buat penuh dan touch up sikit 
group selotep ni creative kot ...
siap badan dan kepala merak tu timbul...
sempat pulak tu diorang buat ...syabbas bettey ...
tahun depan cuba lagi ye ...mana tau rezeki orang lain pulak ...

Sekian. 


5 comments:

Nafira usof said...

Tahniahhh.. no 3 pon still di kira pemenang kan~
memang cantek2 belaka.. kalo saya jadik juri, konfem juling mata nak memilih. hehehe

LadyBird said...

Susahnye nk buat mende alah ni.. tabur2.. silp sikit trs berselerak..

LYAfrina said...

semua cantek..mmg kena teliti la ni..
tahniah... no,3 pon ok ape kan?

ArELeEz said...

#3 pun dh kira b'tuah tuh. congrats to u & ur partner in crime..! he3..

Hana Syed said...

tahniah..bukan sng nak buat kolum ni kena kreatif dan sabar.