Reception Fadilah dan Wan

Bismillah ....

Hai...hari ni tekad nak update laju-laju :P 
sebab banyak entry tertangguh 
tapi masih gigih nak juga update dalam blog ni ...
bukan apa nanti boleh flash back balik gambar-gambar ni ....

 ni masa Majlis sebelah Wan ...cantik kan warna dia ...
ilah nampak soft je make up dia...
tapi kata tuan punya badan mak up lagi tebal ..hahahha 
nimaknanya dalam gamabr la nampak soft :) 

 baju ilah ni simple tapi niceeeeeeeee 
saya suke ...takla crowded sgt ..nampak sweet 


o.k tu je kata nak update lelaju kan ..
jadi tak boleh cerita panjang-panjang ...
ada entry lain sedang que :P 
wish me luck utk update semua entry tertangguh hari ni 
ekekekekeke 



sekian 

1 comment:

LYAfrina said...

Cantik sgt pengantin..
kaler baju pom sweet je..
Smoga kekal bahagia hingga ke Jannah. Amin