Pot luck yang ntah keberapa kali

Bismillah ...

minggu lepas kitorang buat potluck lagi..huhuhu 
sekarang ni da macam selalu jgk buat mkn-mkn...
secara unplanned o.k...walaupun ada yang macam stress sbb tak plan..
tapi esoknya tetap menjadi...
 wajah keceriaan...hihi...
tapi masih terselit muka lapar tak amkan lagi tu :P 

 makanan yang boleh tahan meriah ..
tak plan ni meriah macam ni ...
kalau plan seminggu awal tak tau la semeriah mana kan :P 
pffftttttt.....

 lauk pauk..tapi paling best dan unik siakap stim kak ana tu ..
pergh..memang terbaik ...sedap oiii 

buah-buahan hari tersebut ialah mangga dan buah Naga
bila tak habis kita blend buat jus ye ...

akhir sekali ni lah makanan yang saya makan ...
puding roti bersama ice cream...yummy ....
memang best ....


sekian. 

5 comments:

Nafira usof said...

mak haih! meriahnyeeeeee!
sonok lah tempat keje mcm nih..
jeles zura tengok~

Fazleyatul Aini said...

mak aih meriah2
kita masak megi dalam rice cooker je kat opis makan ramai2 haha

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

thehealthinspector said...

Meriah nya makanan!!!

adianiez AIDA said...

opis aida pun biasa buat potluck ni.
pantang ada occasion, mesti ber potluck.
best!!!
terasa mesra sgt di antara opismet, kan?