KL International Tattoo 2014

 Bismillah 

Ye memang ni cerita yang dah lama berlalu ...maafkan saya ..hahaha
bukan tak nak update ...
tapi gambar ni belum transfer dr fon...

tengok tarikh tu ha...dah sebulan punya cerita ....
kami pun kebetulan lalu ...pastu ternampak banner pada sebelah paginya 
jadi petang tu kami berdua dengan menaiki motor je pergi ke Stadium Merdeka..
kalau pergi dengan kereta jem kot 

masa kami sampai belum hujan ...cuma cuaca redup je ...
tak ramai orang lagi ...
tapi lepas beberapa minit hujan mula turun....tapi tak lebat 
kami  kebal..hahaha tak pakai baju hujan dan payung pun...
 sebab rase leceh ....
tengok semua dah berpayung ..hihi

masa petang tu ada persembahan dari pasukan The Red Warrior
kagum kot ....satu motosikal naik 10 orang 
pastu ada persembahan dari peserta wanita ..berdiri atas motosikal yang sedang bergerak ...
diorang memang terlatih .... :) 

 sebelah malam ada perarakan sebelum mula bertanding 
kemudian mula la pertandingan perbarisan dan muzik2 dari pancaragam negara-negara luar ...
best ..tapi bateri hp pulak dah tak mandang ..hahahha (kong) 
jadi ambil setakat yang boleh je la 

bunga api ni nice sgt ....
tapi saya sebenarnya takut dgr bunyi bunga api ni ..hahahha..kuat kot 
macam bunyi tembak-menembak pulak ....bunga api atas kepala 
kami balik malam tu pukul 11.00 lebih....
tapi best la .....nasib baik kami tak pergi keesokan harinya 
sebab malam esok tu stage utama runtuh 

o.k la bye 

sekian. 


2 comments:

Fazleyatul Aini said...

saya pon suka tengok tattoo ni
kat tv tapi. hihi

LYAfrina said...

Mmg nmpk meriah..
Tu la prob kan.. nk ke transfer pic tu slalu lmbat. Hehe