Pertandingan Kolam Deepavali 2014 part II

 Bismillah ....

sambungan dari entry yang lepas...
tahun ni kami buat bertiga seperti tahun pertama join competition ...
tahun lepas Nana join sekali ...tapi tahun ni rasenya bertiga pun o.k kot ...
da tak sempat nak fikir cari org lagi ...sume last minit :P 

kami mulakan dengan ditengah-tengah dulu ...
nasib baik dah buat design tu ..tak payah nak lukis lagi ..lambat nanti 

 kemudian siapkan love tu pulak ...
rumit jugak nak buat sebab nak bahagi dua warna kat situ 
masa tengah buat pun ramai yang datang tengok ...
tak kurang jugak yang bagi macam-macam idea 
buat la macam ni ..guna la macam tu ...haishhhh 
tapi yang berdiri tengok tu juri ye ..hihi 

 ni dari kumpulan-kumpulan lain ....
group ni lelaki ...siap buat badan merak timbul tau ...bukan main hebak! 
goyang weolss... banyak yang teror2....
semuanya ada 5 group 
ha..tengok tu ....bukan main gigih diorang tau :) 

ni lah hasil yang da siap .....
korang agak yang mana menang no satu, dua dan tiga ? 

cer teka..ewah..hahhaha..kalau betul xde hadiah pun tau 
the winner kita bagitau next entry 

o.k....sekian ...


1 comment:

LYAfrina said...

waa..semua cantek2 n berseni..
sungguh aklerful..

jeng2..sapekah winnernyer??