Bile terkenang jaman dolu2...

Bismillah ....
petang2 yang suam2 kuku ni...
dan apabila mate makin berat nak bukak.....
aku teringat plak mase zaman sekolah dulu ......
Jahat nakal jugak aku ni??...hihih

korang tak nakal macam aku kot ?

korang pernah tak ?

1. Tido dalam kelas ?
yang ni aku selalu buat ..huhuhu
walaupun aku dok paling depan dalam kelas ...tapi aku pernah je tido
sampai Cikgu Aziz cakap
"macam penyu je.."
hahahah

2. Ponteng kelas ?
aku pernah...ponteng kelas add math mase form 4..ponteng dok dalam library..hihi
kira baik jugak..dok dalam library tu ?..huhu
tapi sekali je seumur hidup ku .....

3. makan mase cikgu tengah mengajar ?
aku pernah.... makan nasi lemak lagi tu ...ish..ish ...
siap pas2 kat kengkawan lagi...
Kesian Cikgu Sudirman .... Mintak Maaf Cikgu ...

4. Main S.O.S mase cikgu mengajar ?
habis buku math aku sebelah belakang dok main pangkah2 S.O.S ni .


5. Meniru keje sekolah ?
Huish...Subjek yang aku paling lemah
add math ... sokmo la tiru

bile di kenang2kan balik...
rase ...mmm..... haish...
tak baik wat camtu ...
kalau ade adik2 yang bace n3 ni ..
jangan wat camni ye ?...babab karang ..huhuhu

Semua ni berlaku dalam kelas add math dan math ...hihi

9 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah dik.. kira ko ni brutal gak kat sek ya.. ahaaakkss.. siap blh mkn nasi lemak dpn cikgu tu..

ain mohd said...

makan dalam kelas...toh slalu.hihi

Che' Pit said...

CP dapat 4/5.. yg no 4 jer CP x buat..

tapi mmg champion yg no 1 tu.. sampai skrg.. tgh meeting pun leh tido, opss tertido

maiyah said...

mmg akak wat suma tu heeee..

Abg Din said...

adat pelajar... klu tak buat camgitu.. tiada lah kenangan...

zan-xray said...

oo rupanya cik mawar ni ada rekod jenayah juga kat sekolah yer hahaha.
kenangan mengusik jiwa.

arapink said...

semua kak ara dah buat kecuali no 2...kekekek...

sori mawar, dah lama kak ara tak merayap umah mawar nih :-) bz sket

sah90 said...

he3...
Yang best tu tido dalam kelas..
Mesti bengang cikgu..
^_^

P/s:Promosi jap.Jangan marah!E-book percuma 15 keajaiban penjimatan bagi sesiapa yang ingin belajar berjimat.. Terhad! Sehingga 8 Feb ni.Dapatkan sekarang.. http://tinyurl.com/yakqxzj

Ena said...

he3x.. kenangan tu la yg wat kiter senyum sumbing.. hah? ader ker ayat cam ni ekk? x per la.. tu kenangan zaman2 bebudak..
tp sy ader gak tertido time kijer dan bos ader kat depan mater, then sy leh wat2 x bersalah jer.. bos pun senyum penuh makner jer.. hahah!!.. pastuh x der dah nak wat lagi.. malu sungguh!!.. hu3x