Kenapa Malas ni ?



Bismillah ......
haish..knape la sejak masuk tahun baru ni ...
aku tersangatlah malas nak update blog ?
bile jenjalan plak malas nak tinggalkan komen..huhu
penyakit apakah ini ?

Kesian blog aku ni ha, dah sunyi je....
hari ni dah 22 Jan 2010..tapi baru ade 9 N3 je untuk bulan January ni ...
nampak beno malas nak update ...huhu
tengok Sis Biru..untuk bulan Jan dah ade 25 N3..huhu ..banyak tu..
Pak Cik Mamai lak dah 15 N3....
jauh gak beza...aku ni ha 10 n3 pun tak sampai ...huhu
Bro Zan pun dah ada 16 N3....
sure la mereka pun sibuk..tapi still bley update....
Tahniah la kepada mereka....huhu


harap lepas ni mood utk update blog tu akan datang selalu ...hihi


9 comments:

blueCITY said...

wahhhhhhh

nama ahkak juga yg naik ya
heeeeeee
malu itew taw
ekkeke

mawar,
masing2 ada hari malas dan rajin
akak pun sama
jangan2 risau k
senyum sokmo la
heeeeeeee

[s.u.r.i.a] said...

memang kalau dah sampai waktu malas 2 memang xtahu kenapa. nanti ok la balik 2. tup2 xhenti2 post entri. ngeh2.

Alimaz-Kembara Terasing said...

comei kucing tu

Ena said...

he3x.. biaser la.. kdg bile penyakit M tu dtg.. aper pun x jadi..
btw.. cantek la umh baru nie.. nampak menarik jer.. ceria gituw..
leh la bangkitkan mood utk berblogging.. he3x..

Ena said...

chop!..
ader 1 soklan.. lau sudi nak jawab la..
camner ekk.. nak dpt line yg tebal cam kat sini.. sy dah lamer cube tp x jd2 pun.. hu3x.. sy suke line kuning yg tebal camnie..

~0~ said...

setting time je kak...buat 2-3 entri tp date lelain...ekekekek...

xyah jenguk selalu..

LuVidA^^ said...

hehe....kdg2 mls...kdg2 xde idea.kehkehh...

..::..ein..::.. said...

hehehe...sama la dgn ein...sgt mls nak berblog skrg ni...idea cam xde je nak taip ape...

mamai said...

sib baik kamu tak ada sebelah pakcik kalau tak memang pakcik paksa kamu update