K.A.W.A.N.2.K.U dan facebook


Bismillah .....
betul la kata orangkan ?....
orang kata ape ?
makin dewasa seseorang tu ..makin banyak perubahan yang akan kita nampak ...
but .. today I just want to share only a small example actually ....
korang perasan tak ?
ni...melalui pemerhatian aku pada gambar kawan-kawanku ....huhu
kawan orang lain tak tau la same tak...hihi

.
.
.

mase SINGLE

letak gambar pose sorang2 je ...
posing mane2 pun gambar sorang ..
gambar yang dirasakan o.k..trus upload

paling tak pun...ade jugak la 2 3 keping gambar ngan kawan-kawan rapat
geng la kiranya ...


kalau gambar kat wall tu misti nak letak yang cun konon
rase o.k..

pastu ..tup..tup...
KAWEN....
maka wajib penuh lah gambar sekitar majlis bersejarah tersebut
jadi..kawan2 yang tak tau mereka dah kawen pun
akan rase terkejut gaban truja sekejap
tengok member ni dah kawen rupanya ...huhu ..
aku la tu...ahax


yang si Isteri...misti la nak letak gambar Suami terchenta
ala..gambar mase pakai baju pengantin ...huhu
"wahai kawan2..ni la suami ku yang ensem " ahax


tak pun ..akan letak gambar yang dirasakan cantik
masa mengenakan pakaian busana pengantin ....
dan kawan2 pun sure akan komen ...
wah...cantiknya ....
cantik make up...
bla..bla..bla...

tak pun gambar sesi outdoor ...
wah..yang ni aku suka... gambar yang penuh lakonan ...
nampak romantik je ...hihi
.
.
.
pastu

HONEYMOON



mase ni..penuh gambar mereka berdua-duaan
nampak mereka sungguh bahagia pada waktu ini ...


tak lama pastu ....
.
.
.

OUR FIRST BABY

waktu ni...penuh ngan gambar baby ....
Ya...kami sudah punya baby ...
comel tak baby kami ?
macam muke mama atau papa?
hihih

wah... confirm mereka bahagia.....
amin ...
aku sebagai kawan
hanya dapat menumpang kegembiraan mereka



7 comments:

maiyah said...

hehe.. mmg le gitu gamaknya, dlu len skrg len dlu bujang skrg dah tawin heeee

zan-xray said...

orang gembira kita pun tumpang gembira la kan.
setiap peningkatan umur itu ada keistimewaannya jangan ditahan biarkan berlalu dengan sejaran manis dan pahit.

LuVidA^^ said...

x sabo nk kwen. and dapat bby. mau upload pix byk2 kt fb..utk ape pon x tau la..hikk =p

blueCITY said...

salam mawar,

heeeeeeeeee

memang dah gitu kitarannya
ekekkek
lagi2 blog wanita
kalo blog lelaki tuh,
lain sikit kot
heeeeeeee

mamai said...

pakcik tak suka bergambar hehehehe

Mawar_berduri said...

kak maiyah : tu la tapi saya dulu bujang sekarang pun masih bujang ...hihihihih

Bro zan : haah...tumpang je la ...nak tunggu hari kita lambat lagi ...huhu

Ida : hihihi...untok kenangan la sayang oit ...

Sis Biru : salam, haah sis ...kalau lelaki memang kurang cket kot....mereka mau bujang sokmo ...ahax

Abg Din said...

satu proses...