kot ye pun ???.....18SX

Mmmm...macam-macam la ....
ni yang aku dapat daripada email.....
tapi gambar telah ku edit dan blur kan ....

Ish..ish..ish....

kot ye pun Just married ??
bawak-bawak la bersabar ...huhu

ish..ish ..ish...
kot ye pun kamera man tu sedara-mara , sepupu-sepapat atau best friend forever ???
jangan la pose yang pelik2 macam ni ...
malu kot ?..ahax


ish..ish..ish...
kot ye pun ...anda yang snap gambo ni ???
kenapa la di fowardkan email pada kawan2?
kalau gambar blur o.k la....orang tak nampak
tapi aku terima gambar wajah sebenar
'merpati dua sejoli ini' .....

Ish...ish...sih....
kan malu kalau orang yang dikenali yang tengok ?
takkan nanti nak bagi anak cucu tengok gambar kawen atuk nenek yang begini ?

Haiya .....ish..ish..ish .....

10 comments:

blueCITY said...

heeeeeeeeeee

saya malu la
ekekeekkek

kot ya pun artis
sedor la diri tuh sikit
artis ke?
ekekkekke

nanti dia jawab lak:
kot ya pun, ada aku kesah?
cak cak cak

haaaaaaaaa

Mawar_berduri said...

hihihi...
sis , ni bukan artis ni ..orang kebanyakkan je...lawak pun ade rasenya ...

~0~ said...

gambar kawin ke tue???

Mawar_berduri said...

hihi...dah tak nampak cam gambar kawen ke ? ...haah...gambar kawen..

Ena said...

ishh..ishh.. x malunyerrr.. naper la sanggup amik gamba cenggituw.. x sesuai langsung..
psstt!!.. hb sy pon photographer gak.. tp x pnh amik gambo customer cenggituw.. hu3x.. over sungguh lah.. malunyerrrrr!!!

ain mohd said...

aiyak.terlebih mesra sudah.haha.over taw.

zan-xray said...

ter over la photographer ni..
kena fikir juga etika dan jangan berlebih2 lebihan.Cium pipi dan dahi dengan cara posisi betul ok la gak, ni time baring atas katil lak tu adeh.
(nasib baik tak buat macam ni masa ikut jadi pembantu photographer hehe)

ct odah said...

mawar ni dorg da tak sabar sgt gaknyer...lupe ngah berphotoshoot...nk balik umah la weh....ceahhhh

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. adengan aksi pengantin terlampau.. ish..ish..nampak nor.. tak sabo2.. ahaaaakksss

Abg Din said...

terlupa sekejap...