Lain Padang Lain Belalang


Untuk encik yang komen kat kotak komen saya
Terima kasih atas komen anda
blog encik memang la canggih
dan kalau ade orang berkunjung misti singgah melekat kat ctu
dan akan lawat blog encik lagi
sebab tak de benda yang encik rasekan semak dimata encik ....
tapi satu komen saya :

kotak komen encik tu tak easy user la
susah nak komen saya cadangkan buat pop-up window

dan buat pengetahuan encik....
Floating pooh saya yang encik tak suke tu....
ada orang lain yang suke ...bukan saya je yang suke
dan setiap orang yang ada kat muke bumi ni tak same ......dan
saya buat tutorial tu pun atas pertanyaan orang lain....



~Sekian~











Sorry la kalau ade ayat Emo disini ~




14 comments:

Lya Colours said...

yela kan
ikut kreatif masing2 la nak deco blog
janji x berat sgt la
so far sy rasa blog cik mawar okey je
cute gitew
hikhik

Mawar_berduri said...

Lya : Thanks ....huhuhu

[s.u.r.i.a] said...

sabar eh cik ross. jangan kawan dengan dia eh. hehehe. :P

Nur Hawa Mohd Zin said...

apakah yang berlaku ni?

Mawar_berduri said...

Cik Su : sy tak marah pun cume geram cket je ...huhu

Hawa : tak de ape yang serius pun cume ade org tak suke pooh saya je ...huhuhu

shidah said...

mawar dh len la blog anda..hehhe

Mawar_berduri said...

Shidah : lain ke ? ape yang lainnya ? hihi :)

cheqna said...

ada orang suka ada orang tak..janji kita happy...
tu masaah dia..bukan masalah kita...=)

Mawar_berduri said...

Cheqna : tu la...rasenya tak perlu nk kondem2 org kan ?

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pe lah..tak sume org suke dan tak sume tak suke

ch@ said...

ngape? ada org tak suka ke???... abaikan aje.

ibu WaWa said...

janganlah adik kecil hati.
kak wa pun pernah dapat pesanan tentang blog akak nampak semak.

pada pandangan akak, selagi idea kita di dalam blog dapat menarik perhatian pembaca, selagi itu ada rakan yang datang membaca.

secara jujur, akak memang sukakan blog adik mawar terutama bahagian chat pooh tu. nanti akak nak trylah buat macam adik. itupun kalau cubaan aka berjaya.

blog kita tetap milik kita...

Mawar_berduri said...

thnaks akak....tula...sedih jugak mase mule tengok hari tu...dah lame sy redha jela...hihihihi

Thanks akak sudi singgah dan komen :)

FloEllen said...

sapa kah manusia tu...ellen suka berabis ni ngan apa yg ada d sini....nak tau juga sapa tu..mana tau next time ellen lagi d buat gtu kan...