5S tatacara penggunaan alatan pejabat

Bismillah ...

Haish...garuk kepala la gini ....
audit 5S datang lagikkk.....haishhh...terpaksa lah sorok dan sumbat mana-mana yang patut ..hihihi :P 
Opss....mmg susah nak capai objektif  kalau main sorok sumbat gitu kan ?
tapi nak buat mcmmana...barang banyak ...#alasan pun banyak .. hihi

ni antara yang dah di update hari ini 
persediaan untuk audit Rabu ni ...

 sape tak tau guna projector boleh rujuk sini ya.... :P

 ini dah masuk meeting silalah ikut arahan ini ya...
 dah ade manual ...
tempek lagi cara kat mesin faksimili ni ...
ni kalau x reti jugak tak tau la nak cakap ape kan??? huhuhu 

Sekian. :P 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

6 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

wah nak guna fax pon ada tatacara. hehe

~AmyLiana86~ said...

kalau gov menda ni mmg bese la..kalau tempat amy ni siap kena buat line lg..tempat tong sampah kena buat jgk yg xtahan tu..dah la siap tulis tongsampah..mcm2..hehe

HanNis SaNia said...

hihi sy tukang audit 5s :)

Sara Lynn said...

untung dpt officemate yg rajin.. terima kasih.... =p

Lynnda said...

Tu dia.. Sume nak kene tempek cara-cara nak guna peralatan pejabat. X pe, mane tau kot2 ade yg lupe macam mane cara nak pakai nanti boleh bace je kat situ. (*__*)

nabByla said...

ouhh senang la cam tue.. xda alasan nak kata tak tahu guna. hehe..