Restoran Sri Suria, Amcorp Mall.

Bismillah 

dulu dah pernah buat n3 tentang restoran ni ...
kalau sesiapa yang dah lama baca blog saya ..misti rase macam pernah tengok atau pernah baca ..
tapi tak tau lah kenapa..gambar kat n3 tu sume hilang ...
gone...gone..gone... 
semua gambar tinggal tanda seru je !!!! 
haruslah meninggalkan pulak tanda tanya???? pada saya ...
kemana hilangnya juwita gambar saya ...

jadi kita buat balik n3 tentang restoran yang sama...
tapi gambar yang baru ....

 ni lah restoran yang dimaksudkan...
makanan kat sini dimasak tanpa menggunakan bahan perasa tambahan ...
dia pakai bahan perasa semula jadi saje ...
ade jugak menunya yang kita rase macam kureng sikit rase ...sebab dia tak pakai 'Pak Aji'
dia pakai garam gula, herba gitu saja...
tapi menu nya baik untuk kesihatan ... :) 

Menu kat sini ade pelbagai ...
ade jugak menu western....macam chicken chop dan seangkatan dengannya ...
nasi goreng pun ade ....

Tapi bila kami makan kat sini ...Menu wajib Tn.John ialah Mee kari ..
highly recommended 
memang dijamin puas hati ...

yang ni pilihan saya pada malam tu ...Cantonese Ee Mee 
tapi rase dia.....so-so saja...nak kata sedap sgt tu tak la sgt...

o.k..kalau nak makan Ee mee yang sedap ...yang ini memang terbaekkk...
Ee Mee kat Kafe Lembaga Hasil....

haaaaa.... ni lah mee kari yang sedap tu ...
memang sedap ....bahan-bahan pun banyak ...
kalau makan Insyaallah kenyang ..
kalau ade bela jin dalam perut kot la tak kenyang ..hahahhaa 

tadi try google jumpa gambar yang pernah publish dulu...
tapi ni jela sekeping ...:'( 
yang ni nama nya Chicken herb Noodle Soup ...
menu yang ni pun Highly Recommended 



O.k..Sekian 

10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

menarik ni!

ArELeEz said...

maybe, picassa web album u dh full kot.. maybe la..

Lynnda said...

Kafe hasil tu memang terbaikkkk la kak ros! da lame sy x mkn kt situ. Huk..huk..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@:: Mrs.Eady ::ade msa dan kesempatan boleh la coba ...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@ArELeEzhaah...sy pun agak mcm tu jgk :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lynndaajk la Nan lunch kt sini :)

Nana Liena said...

macam syok ja tempat ni..hehe..gambar last sekali tu mihun sup ea? gila ah banyak cili..terasa terancam..ahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Nana Liena hah...lebih kurang lah tu ..tu bukan cili la yunk.... tu kacang panjang ..hihikalau cili mau pijoooo nak makan ...hihihi

LYAfrina said...

yumm..yumm..sedapnyer tgk makanan pilihan...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@LYAfrina opss..sorry kalau buat terliur :P ..:)