Koleksi setem III

Bismillah 

nak share sikit hobi saya yang tak seberapa ni ...
hobi kecil-kecilan je pun .. :P 
ni koleksi setem III sebab dulu pernah publish dah 2x koleksi setem saya
nak tengok 
 saya rasa macam best je tengok setem cantik-cantik tecik-tecik tomei-tomei ni ..huhu
tapi tak selalu saya boleh dapat setem yang menarik...
kadang-kadang dalam sebulan ade la kot sekeping saja...
 dulu ade la jugak dapat setem oversea ..
tapi sekarang dah jarang-jarang sekali ..jadi banyak koleksi dalam negara sajo...

 nanti dah banyak-banyak baru nak bli buku khas untuk simpan semua koleksi setem saya ..
ni baru ade sikit kita simpan je kat dalam buku kecik biasa-biasa saja  ye...
yang setem akhir ni rasenya haritu dah ade publish..
tak pe lah..tak kisah lah  kan ..

ade tak sesape yang ade setem cantik untuk disumbangkan pada saya ? huhuhu 
nakkkkkkk....

psssttt..saya cuti tau hari ni ..jgn jelesss....selamat bercuti pada warga Wilayah :) 
sekian. 

9 comments:

~AmyLiana86~ said...

wah rajin nyer mawar nie..hehehe

Hanida Moss said...

dulu ada kawan saya pun suka collect setem! :)

btw saya pun cuti ni, hari wilayah hehe ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Rajin sikit2 je amy...hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Yeke? Misti byk koleksi dia....anyway thanks for dropping by n selamat bercuti...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wahh . mesti dah banyak koleksi kan . hihi ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@::ini belog saya . cinta hati saya::x byk sgt pun...ni hobi kecil-kecilan je..huhu..anyway thanks for dropping by...

ArELeEz said...

leez pun ade koleksi setem. tp, xt'susun/t'tampal camnie. dok simpan dlm kotak kecik je. xde mase nk m'cantikkan koleksi tuh. hu3..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@ArELeEzyeke? nanti ade masa boleh la susun cantik2..pastu share la Blog :)

Lynnda said...

Cantik setem2 tu! Unik n ade cite tersendiri.. Hee