Aplikasi Android photo pilihan saya

Bismillah...

Cewah..tajuk bukan main lagi kan? 
macam la awak tu pro sgt :P 
nak taip msg kat fon ni pun masih terkedek-kedek...
dulu masa pakai fon ade key pad tu tak tengok pun boleh taip...#bunyiberbaurvangga disitu :P 
tapi pakai key pad touch ni mak ehhh..payah nya 
almaklumlah ....jari saya ni pun comel sgttt..godang-godang :P
nak tekan A tertekan S ..nak tekan space tekan V ...tensi tau ...

o.k kalau korang ade android jgn lupa upload semua ni ...
sebab aplikasi ni semuanya cool-cool belaka...hihi
yang penting free...ko ade Android...ade internet ade Google play store 
o.k..on ...download semua sekali .....

Camera 360

dengan guna camera ni...kulit jd flawless ..huhu
tak caya tengok ni ..tak payah pakai produk kecantikan yang mahal-mahal tau ..hihi :P 
tapi ni kira fake laaa..huhu

 InstaWeather


 yang ni bila kita snap gambar terus keluar sekali dengan cuaca  dan sekali ngan lokasi ...
rasa macam best pulak :P 
contohnya 


Instaplace

 yang ni pun keluar lokasi kejadian..
ada banyak pilihan skin sama macam InstaWeather...

 contoh 

InstaText

 yang ni pulak boleh tulis apa-apa yang anda nak tulis 
pastu pilih skin..pilih font..pilih smile...
pastu boleh share jugak kat Instagram 
contoh 


Akhir sekali ....semua ni takkan jadi fun kalau tak download Instagram..
jadi first step download instagram ya...
hihi...saya saje je letak yang ni last :P 

Sekian. Selamat mencoba 

6 comments:

ArELeEz said...

owh.. cool sgt! esp yg wat muka jd flawless tuh. t'baekk..!

Fatihah said...

camera 360 paling ramai yg suka. hihi

Lynnda said...

Haruslah ferasan santek kan bile da donlod camera 360 tu. Ngee.ngeee.ngee.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@ArELeEzhihi..tula..wajib la guna selalu :P hihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Fatihah haah..terutama golongan wanita khenn? nak chantek saja..hihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lynndahihihi..tula walaupun hakikatnya nan hadooo..hihihi