Klebang Original Coconut Shake


Bismillah...

hari sabtu lepas tetiba je terpaksa pergi berjalan lagi ..
wah kau siap terpaksa lagi tu ...padahal dalam hati..Yeayyy..syoknya berjalan lagi??
hihi...Tuan John la ajak pergi Tangkak ...nak jumpa kawan ambik barang ...
saya apa lagi...o.k jelahh...
lpas dia dah ambik barang dia tu..takkan nak balik terus kan? penat la gitu ...
pergi jauh-jauh semata-mata nak jumpa kawan setengah jam nak balik ?
haruslah ade agenda lain dalam kepala saya ni..hahaha

tengok jam 11.30...masa tu singgah kat R&R kg Bemban.....
masa tu la saya ckp kat dia....jom singgah Melaka jap ...
teringin nak makan Coconut Shake :P 

jadi berpandukan GPS...
kami pun teruskan misi menjejaki Coconut Shake Klebang yang famous tu ..
betul ke sedap sgt ? 
setelah 45 minit perjalanan dari Tol Ayer Keroh...akhirnya di tengah panas rembang ...
kami berjaya sampai ...:) 

 ni kedai yang kat belakang ...ade satu lagi kat tepi jalan...
kedai yang sama..cuma kat tepi jalan tu kecik sikit ...yang kat dalam ni besar...

 Order 2 gelas Coconut Shake special..
harga : RM 2.20 minum kat situ ..kalau bungkus RM 2.60
orang memang ramai ...tapi service o.k..cepat je sampai airnya ..


mula-mula sampai sedut sikit ...
Fuhhhhh...memang terbaekk...sedap woooo...
pastu sedut lagi..Eh..da tinggal separuh? 

3 minit lepas tu dua-dua gelas pun dah habis...
tapi tekak rase macam nak lagi ..hihihihi... #tekaknimacam-macamla...
(tak pasal-pasal salahkan tekak...padahal ko yang nak) :PPP
jadi order lagi satu ....satu gelas share dua orang ...
jadi total ... 1 tambah 1/2 gelas sorang la...
o.k..finee....dah puas hati ...

flawless tak kulit saya? hahahhahaha
thanks 360 Camera ...
hakikatnya ? muke menggelupas habis...
coz tak tahan kena panas...sunburn #macamlahdarinegaraomputih....
padahal? aku anak kampung tiada pelajaran kuli-kuli sahaja...
hihihihi


Sekian.

12 comments:

Lynnda said...

Sedapnye la hai coconut shake tu.. Sy x berkesempatan lg nk cube coconut shake tu walaupun umah atok sedara nan kt dalam tu je. ;p

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lynndabila-bila kalau kesana jgn lupa ajak Nan singgah ....sedap tauuu :)

ArELeEz said...

nk jugak..! nk jugak..! slurrpp2! hu3..

:: Mrs.Eady :: said...

tak pernah try lagi nie..

Bitt (double IS) said...

belum sampai lagi sinun...boleh try nanti ni..
salam kenal awak.. ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@ArELeEzhihii...sorry tak boleh nak bagi ..hihihi :) ajak hubby gi jalan sane ekk.. :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@:: Mrs.Eady ::kalau pergi melaka kena try o.k :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Bitt (double IS)sila try ..best o.k..hai salam kenal ..:)

~AmyLiana86~ said...

wah macam kat alamanda..sedap sgt rasenyer... =)

1 of my fav la mwr..hehe

adianiez AIDA said...

aida org melaka ni pun x pernah gi yg klebang ni. sebab kat area umah ada gaks yg best. kat alai.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~kt alamanda pun ade ek? x pernah try pun yg kt ctu amy

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@adianiez AIDAooo..klau ade yg dekat umh lg senang hihi..nk mkn je dekat je nk pg bli ...