Selamat bersara Boss

 Bismillah....

hari ni adalah hari terakhir my bos ..beliau dah bersara ...
sob...sob...bos saya ni baik...selalu bagi nasihat dan tunjuk ajar kat kami semua...
orangnya memang tak garang ...
untung tau ....tapi walaupun kita dapat bos yang baik....
kita kena hormati dia...jangan pulak buat sesuka hati je ..
yela...bos kan baik! .. kita ngular jela time office hour ...kita malas keje...kita EL jelah...
hah itu salah ye kawan-kawan.......hihihi 
(berblog kejap tak ngular kan????? )  kah..kah..kah.......


mula-mula ucapan dari our Pengarah Kanan yang gojes itew  Puan Kay....yang baju biru tu ...
pastu Ucapan terakhir dari my bos...
 dah habis amanat dan nasihat terakhir beliau ...
sampai la sesi bagi hadiah....
Hah...semalam pegi beli hadiah ni lah yang tunggu berjinggut-jinggut 

Ni lah hadiah nya ...:) 
lepastu sesi potong kek oleh birthday boy n girl :) 
 tiga bunga satu kumbang ..hiihi 
ade lagi bunga dan kumbang lain..tapi malu-malu cat la pulak..huhuhu
 hah...nilah kek nya...hoiii..sedappppp....
dia punya cream kat tepi tu pun sedap nak mampsss...serius...
tak caya tanya Linda ...hihihi 

 Menu utama kami.....
sedapppp ..sekarang kenyang gilo.....pastu mate mengantok o.k.... 
tula masa makan tak hengat ...sekarang dah start mengangguk je ..ye pun ye tidak pun ye ...hahaha
 ayam tu is so sedap....crunchy....
ni pulak kuih-muih dan buah-buahan pencuci mulut ....

kepada My Bos : 

"saya doakan semoga tuan diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan
menjadi seorang pesara yang happy  dan dirahmati Allah selalu :) 
Terima kasih atas segala teguran dan tunjuk ajar kepada saya selama ini...
walaupun kadang-kadang saya blurrr bila dah lama bercuti =_=" .....
bos tak pernah pun cakap
"ait? tak ingat? macammana boleh tak ingat? "
"tak perasan? mana boleh tak perasan.....? "
hahhhhh...gitulah kekdahnya
kalau bos lain mau da cakap gitu kan??? hahaha...adoiyai ....sengal!


"terima kasih bos..jasamu dikenang "   


5 comments:

Sara Lynn said...

1st : selamat bersara kpd en mdnor.. moga sentiasa diberkati Allah..
2nd : kek tu mmg sodappp.. sampai menjilat alasnye.. hahaha
3rd : x lengkap n3 kali ni tanpa our pics.. hey?? mana pic bloger gorgeous i ols??! selalu interprame je =D
Sekian, wassalam... =)

Lya Colours said...

wah mmg byk makanan. kalau saya kompem tido kenyang hahaha

Lynnda said...

Pernah terpikir nak jadi p.a encik ezral. Hahaha.. sengal x gitu?

~AmyLiana86~ said...

bestnyer makan2..bila ada majlis je msti makan besar kan..hehe..suke2..

nabByla said...

banyaknya makann.. jadi lapar balik haa.... haha