The Chicken Rice Shop, The Mall


 Bismillah....

Tengahari tadi kami makan kat luar lagi..huhu
sejak dua tiga menjak ni 'ter'rajin pulak lunch kat luar ...
maksudnya keluar dari kawasan ofis la.....
tapi yang ni secara tidak sengaja...'ter'kebetulan...
kami pergi nak beli barang ..tapi kedai tu bukak lambat ....
berjinggut tunggu ...jadi kita makan duluuuu....

ini lah my partner in crime kali ni ..hihi
Linda *wink*wink* ... mdm Mawar ..ewahhh..dan Pn.Aznida...thanks Cek Da bawak kami yaa...

Lokasi Kejadian : Lot LG 3A, Lower Ground Floor, 
Parkson Grand, The Mall, 100 Putra Place, Jalan Putra, 50350 Kuala Lumpur

Meh tengok menu pilihan kami :) 
o.k..yang ni menu pilihan kalbu ku ..eh tu bukan nama menu ni yaa...hahahha
nama menu yang saya pilih ialah : 
Special Hong Kong Beef Stew Noodles harga RM 10.50
tapi saya tak beli ala cart... saya ambik yang set 
Noodle Meal for 1 pax RM 13.99
2pcs Nyonya Pai Tee
Choose from our Noodles Selection (One) saya pilih Special Hong Kong Beef Stew Noodles
12oz Soft Drink (One) yang ni saya tukar ice lemon tea tambah RM 1.00
Rainbow Delight Dessert


yang ni air saya dan Linda ....saya punya ice lemon tea dan linda pulak 3 layer tea ...
yang dalam bowl tu rainbow delight dessert ....

yang ni pulak set pilihan Linda  
 Hainanese Chicken Rice Meal (1 pax) RM 14.99
2pcs Nyonya Pai Tee
Personal Portion of Chicken** (Choice of Steamed, Roast, Soy Sauce or Hainanese Curry Chicken
Ipoh Beam Sprouts
A bowl of Chicken Rice
Soup of the Day
Soft Drink (One) tukar 3 layer tea 
Rainbow Delight Dessert

Hainanese Chicken Rice Meal 

 yang ni sedapppp... nama nya Nyonya Pie Tee ...
gambar sama saja tapi 2 tone yang berbeza..hihi saje letak dua...
sebab ? sebab kesian dia sorang-sorang ...eh? hahahha
lantakkk.... :P 
Pn.aznida tak makan macam kitorang ...dia ckp kenyang lagi..
jadi dia cuma minum 3 layer tea dan Nyonya Pie tee saja...
motif ambik gambar bekas ayam tu ?
sebab nak buktikan ia memang The Chicken rice Shop..bukan sekadar nasi ayam iteww.....hihihi

eh? tangan siapa? 
comelnyaaa....sesiapa yang single boleh tolong letakkan cincin buang sebentuk dua dijari comel itu ..:P Opsssss... hihihi...tuan empunya jari pun cute macam jari tu ye ...
jgn marah arrrrr..:P 


sekian. 

6 comments:

Sara Lynn said...

wahhhhhh comel tangan ituewww.. sejak pakai samsung ni, snap2 sajo pic bukan2.. nasib x letak pic pakai ear phone kat dlm bilik! wakakakkaka =D

~AmyLiana86~ said...

wah sedapnya..lama x pekena nasi ayam chicken rice shop..sedap kan nasi die..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Sara Lynnhoishhh...yang tu 18SX untuk tontonan laki iolsss saje lahhhh ape barang nak show off ni kan? ...kah..kah...kah

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~ haah...sedap..nasi dia kenyal2 macam tu...wangi plak tu :)

Lynnda said...

Sedapnye nyonya pie tee tu! Da lame x makan kt chicken rice shop. Huhu

Lya Colours said...

saya suka saya suka nasi ayam!