Sambutan CNY

Bismillah...

semalam Kementerian ade buat sambutan CNY ...
jadi..kami pun pergi jugak untuk mengimarahkan lagi majlis.....
lagi pun..dekat-dekat nak gaji gini .....
dapat makan free misti lah sedapppp kan..hik hikss...

 Ni antara decoration yang menarik kat mata saya :) 
jadi ambik henfon dan dengan segan silu nya pegi snap gambo ..kakakakakaka :P 
Iolsss is blogger sejati hokeyyy !!! hikss...hiksss lagik... ^___*"

 Suasana meriah....penuh la seat tu ....
kami yang turun tak berap anak lambat ni pun tak dapat seat ...
kena la duduk kat kerusi saja....nan hado meja..makan bertatahkan tangan jolah ...
saya suka tarian singa bila singa tu kedip-kedipkan mata dia....
macam tergoda gitewww ...hihihi 

 memandangkan tak de meja...kami makan ni je ...
semua dalam small portion share je duaorang ...
tapi alhamdulillah ...kenyang .....
Ketiaw tu sedap ! ...yang Fish Fillet tu ...mmm...sorry terlalu masin for me ...
tembikai tu rase tembikai la kan takkan tetiba bertukar jadi prun plak rasenya ..#o.k tak lawak
Suun tu macam pedas-pedas sikit ..ade bawang ape ntah dalam tu ...
mee kari ..mmMmmmMm..50-50 sedap pun tak tak sedap pun tak ..
kira o.k laaa....sate tu o.k..sedap la jugak...

lastly.... kami berdua ..keh..keh...keh.. :P 
(ni kalau tak letak gambar tanya pulak mane gambar dia ..hihi
haah...jangan nak tersenyum-senyum... ni statement untuk kamOOOooo ) 
hihihihihihi

Sekian. 



4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

comel la kamuuu!~

~AmyLiana86~ said...

wah bestnyer mawar...kuew teow tu best tang cili jeruk.. =)

Sara Lynn said...

elehhh... suka la singa tu terkedip2? bukan takut ke? dup dap dup dap! i ols je tau.. hahaha... pic cantik kita kan ada 2.. nape biarkn pic tu sendiri? letak dua kan balance... eceeeee.... =p

Lynnda said...

Da lame x join ektibiti kat miti. bestnye tengok.. ;(