Chawan Cafe, Publika -Solaris Dutamas

Bismillah...

Cerita yang panas dari oven nak disajikan kepada semua...hihihi...
mana tak panas ..baru balik , solat... pastu terus buat entry ...
nampak beno obses pada blog sekarang ni ..kakakkaka...
pagi tadi Lynda yg gojes tu :P 
dia cakap Cik Emmy ajak makan kat luar ...
iols is 50-50 mula nya....
tapi akhirnya terpegi jugak....
tu yang over eksaited balik-balik terus buat entry  :P 
 restoran yang Cik emmy bawak kami ialah 

Chawan Cafe, Publika at Solaris Dutamas 

dekat je pungg ngan ofis...
jom tengok apa yang kami makan ....


nilah lokasi yang dimaksudkan ...

ini menu pilihan saya :) 
Laksa Asam dan Chawan Frappe
actually...rasa macam salah pilih sikit menu ni ....
sebab...laksa tu banyak...so iolss is kenyang ...
pastu tambah pulak ngan air coffe yang pahit-pahit manja tu ...
huhu..muak sikit laaa......patut pilih air yang tak berunsurkan susu ....

 Ni pulak menu budak Linda Gojjjjesss lah sgt tu :P ...
dia pilih Nasi Lemak Ayam Berempah dan Chawan frappe jugak ...
ni akibat gambar Chawan frappe yang menarik tertarik kat dalam menu tulah..
nampak macam sedap je air ni ..hahahaha....dengggg 
ini Mee Rebus Tulang Cik Emmy yang punya ...
yang ni sedapppp...kuah dia mmg umpphh ...
air Cik Emmy tak snap pun..Cik Emmy ambik water melon juice ...
next time kalau datang lagi ....
harus nak order Mee rebus ni o.k.......

ni lah kami ...
gambar saya haruslah shiny-shiny flawless -flawless gitu 
Linda nak gambar shiny-shiny gitew pi edit sendiri ya...
pastu tempek kat blog anda ..kah..kah 

pergi makan bertiga ...
a lots of thanks Cik Emmy Gojesss bawak kami makan kat sini ..
lupa nak tanya apekah rahsia awet muda cik Emmy ..
anak 3 orang tapi still maintain ???? Jamu mak dara kah? hihi :P
nak harapkan kami pergi sendiri kesini ..hahaha...setahun 2-3 kali je la kot ?? 
nak cakap setahun sekali tu tipu la pulak kan ? 

kalau nak baca entry yang sama tapi versi yang berbeza boleh baca kat blog Dak Linda  ;P 
o.k..Sekian . 

Terima Kasih...



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

7 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

TERIMA KASIH coz kata i gorgeous.. TERIMA KASIH coz promote my blog.. TERIMA KASIH dan TERIMA KASIH!!~ hahahaa.. tp i xleh terima pic i gelap berbanding u! hate! hahahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Sara Lynn hahaha.. saya dah cakap nak gambar shiny gitu pi edit sendiri ...ahhahahahhaha..mana boleh orang lain lebih bersinar kat blog saya kheeenn??? kah..kah

nea lopah said...

salam...sodap2 belako...terliur nealopah, especially mee rebus tulang tu.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@nea lopahtula..mmg sedap..ade masae boley cuba...:)

Lynnda said...

Nak flawless jerk.. Ahaks!
Haruslah akk bawak sy pas ni kt chawan. ehee

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lynndahahahahha...biasalah tu ..hihihi..kalau nak pergi set time n date o.k :)

blog-tips-kurus said...

Tempat elit tu. Mahal tak?