Happy Birthday Tn.John


Bismillah ....

semalam 21 haribulan kan ?
semalam Birthday My Dear Darling a.k.a Tn.John a.k.a my husband
a.k.a my housemate a.k.a My roommate....and also Pillowmate  eh???
ade ke pillowmate? hihihi...tak pe kalau tak de saya ade kan..
tahun lepas punya entry disini 

 tak de ape yang special pun...
tak tau nak sambut macmmane..
kalau budak2 boleh la jugak buat birthday party gitew kan ? 
ni dah tahap pak budak ? (tapi belum la jadi bapak lagi) hahahhaha...kita buat simple saje 

 Ini kek chocolate naik motor namanya.... sebab tu dah terpenyek-renyek..hik..hikss...
tapi janji tulisan masih boleh nampak jelas kan ? 
rase dia sedap....semalam kami berdua je makan...
habis la dalam 5 slice ...baki nya kita bungkus bawak gi Office ...
yela.... makan berdua mana la nak habiss...

 hadiah biasa-biasa saje ....tak tau nak bagi hadiah ape ...
lagipun isteri dia ni bukannya banyak duit sgt kan nak bli hadiah yang mahal-mahal 
macam Ipad mau pun sebijik basikal Full Suspension berjenama scoot idaman hati dia tu ...
mahal oiiii...riban-riban regenya ...
jadi yang ini jela yang saya hadiahkan dia...
tak tau eh itu apa? ni hah benda nya....
o.k...pakai la elok-elok buat eksesais ya...

kad simple tu sorry lah sya blurr kan sebab iolss is malu ...
lagipun ucapan tu special for him...and not for sharing ... :) 
lagipun dulu masa nak akad nikah ustaz pesan cerita rumah tangga 
tak baik diceritakan kepada umum  kan? 
takut mendatangkan kemenyampahan kepada orang lain 
mahupun mendatangkan kedengkian gitewww ...bhahhaha..
(padehal ucapan biasa jew tak de menda pungggg :P) 
pangggg sekali baru ko tau khennn? 

 o.k..jgan marah arrrrr ...
tak de menda dah nak wish kat sini coz dah wish dalam kad tu :) 

Sekian ... 




6 comments:

Sara Lynn said...

happy birthday abgggg.... eh?? larikkkkkk!~

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday utk hubby mu!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

happy birthday Tn John.. hadiah murah pun ikhlas dah cukup baik. kadang2 ingatan yang buat kita rasa dihargai

~AmyLiana86~ said...

hapy besday jgk tuk ur hubby..moga makin bahagia dgn mawar.dan dikurniakan zuriat cepat2..amiin.=)

Lynnda said...

Slmt ari jadi tuan john. Jg kak ros bebaik. Jgn buat dia marah, t kena cucuk dengan duri (mawar berduri le katekan). hehe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.