Permainan Klasik

Bismillah...

Bila baca entry dari blog Si Pengembara Maya ni terus teringat zaman kecik-kecik ..
Oh ya ..Si Pengembara Maya ni adik saya ye ...hihi (dan lagi tu promote adik :P ) 
dulu masa kecik-kecik saya memang lah geng ngan dia...
main masak-masak pun ngan dia..hahaha
terpaksa la layan kakak dia ni ...

tapi dalam banyak-banyak permainan yang dia sebut tu ...
ade satu permainan yang nostalgia sgt saya rase ...
sekarang ni permainan macam ni dah tak de rasenya...
semua permainan makin canggih manggih punyaaa.....
korang pernah tak main bot macam ni ? 
saya bersungguh-sungguh google cari permainan ni :P 
seb baik jumpa ...hihihih 


bot ni kena letak api sikit ..pastu berasap-asap...
masa tu rase macam cool je main permainan ni ...
mak siap tolong letak api tu pastu main dalam kolah kat rumah ..
dia pun pusing-pusing lah kolah kat rumah tu sampi la api padam dan asap pun dah tak de ..
rase macam "Eh....macam bot betul kan ? hihihihi

aduyai ...budak sekarang tak main dah mainan macam ni ...
diorang main boat dalam PS je ...PSP, PS1, PS2 dll....
yang lagi canggih ..umur baru 3-4 tahun dah ade Galaxy Tab, Ipad ...
Fuhhhh...merah mata dik oooiii ...
akak ni nak bli Samsung pun rase mak ehhhh .....mahal nye lahhh


Sekian..

Terima kasih :) 

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

old skool!

Sara Lynn said...

sy zaman dulu2 main galah panjang, getah, roundes, teng2.. hiks.. *men blasah je eja.. janji paham eh... =p

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@:: Mrs.Eady :: menggamit memori gitew :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Sara Lynn tu permainan budak jantan ..kah..kah..kah :P

Lynnda said...

Haruslah pernah main kan bot ni..
@ Linda : Same la pmainan kite.. Hak..hak..hak..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lynnda pernah ekmain ni ? ingat kan akak je tau ..hihihi....eh main mainan budak jantan jugak ke? kakakkakaka