Cara guna Online Converter

Bismillah...

kat luar nun hujan...heaven nya kalau dapat tarik selimut kat rumah..
alahai ....untung lah si linda MC hari ni ..huhuhu
bos pun nampak macam tak sihat ..mungkin akan MC jugak ...
saya pun terus rase macam nak terbatuk-batuk..uhuk..uhuk...
agak-agak boleh dapat MC jugak tak ? hahahah...#berangan jolahhh

o.k..memandangkan kerja pun tak banyak pagi ni ..
surat semua dah masuk dan dah rekod...
no meeting for today ...
jadi saya telah berjalan-jalan di tiubanda tu ..
ha? tak tau ..tak mungkin lahhhh........kalau youtube tau ?
hamboih..cakap orang putih paham....cakap melayu tak paham? nyampah tau ..hahaha

terjumpa la video clip Ainan Tasneem gadis Youtube yang gojes tu ...
dengar lagu dia rase "ehhh..sedap jugak lagu budak ni "
jadi terus la download dari youtube pakai Youtube Downloader 
tapi kalau download dari youtube tu kan dia punya video clip dalam bentuk MP4...
jadi tak boleh nak play pakai MP3 Player kan?

kalau nak mudah pi je la download kat 4shared ...confirm ade je MP3 lagu dia...
ni hah link nya 
Ainan Tasneem 150 juta 
 yang ni tak de la pulak dalam 4shared tapi ada dalam you tube ...

dalam kes macam ni la yang saya nak share ilmu yang tak seberapa ni ngan korang 
korang download je dulu video tu ...
pastu korang convert dari format Video tu (MP4) ke format MP3....
kalau nak masukkan video tu dalam hengpong pulak...
korang convert je dari format MP4 tu (video) ke format AVI atau 3GP...

cara nya mudah je ...convert je secara online di :

ala korang tengok pun misti tau punyalah nak buat apa...
tapi dah alang-alang ni kan ...xpe saya tunjuk jugak la 
supaya lebih mudah ..hihi :) 









sama jugak caranya untuk format yang lain..
kalau nak convert dari MP4 ke 3GP atau AVI 
first sekali pilih Video Converter .....

kalau nak tukar dari PDF ke Word pun boleh ...just ikut step tu je ..
first sekali pilih Document Converter 

harap ini dapat memberi sedikit sebanyak info... ^_____^

Sekian

4 comments:

Lynnda said...

Kat sini sadis sangat x leh donlod anything. Fb pn block ok! (*__*)

~AmyLiana86~ said...

duk pikir sejenak td..tiubanda tu apadie..ingatkan shoping mall..hahaha..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lynndawaduh...bosannya..huhuhu

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~ hihihii...confuse ye Amy ..hihi :)