Book

Bismillah.... 

Hari ni kita buat 2 entry ..
nak habiskan cerita minggu ni dalam minggu ni jugak ..
minggu depan cari kita cerita benda lain :P 

ni pun hari rabu ...tengok baju pun tau kan ..baju yang sama je 
pagi lepas habis buat pemeriksaan kesihatan 
pergi library pulak sebab ade hari membaca ke ape ntah ...
tapi motif pegi sana nak beli book ...

disebabkan pic ni comel ..saya letak sini :) 
nampak ayu je .... ppffftttt 
 yang ni super comel....
dah macam dua beradik dah dua orang ni ...
Ilah ngan Ana....Ilah dah ade jugak dalam blog saya sebelum ni ..
sebab dia geng bas sekolah join event kat ofis -____-" ngeee 

 yang ini adik Tn.John a.k.a adik ipar kesayangan...hahahha
boleh la kesayangan sgt sebab dia la satu-satunya adik Tn.John :p 
hari ni jadi kesayangan sebab dia belanja akak dia ni beli buku ..
motif sgt #tumbuhtandukduainci
yapeda...adik lak belanja akak...
tapi skali-sekala apa salahnya ..mudah-mudahan murah rezeki dia ...amin 
Thanks a lot Nina a.k.a amoiiii 

tumpang kecomelan mereka ..hihihi 

nilah buku yang dibeli pada hari kejadian... 
buku saya dua buah je ...
yang Rasulullah is my Doctor dan 77 tips melembutkan hati lelaki ...
hihi..saje beli boleh baca buat tambah ilmu ...
kalau hati dah lembut ..kita bagi dia lembut lagi supaya dia happy ...
apa salahnya nak menggembirakan hati suami kan .. 

yang 4 buah lagi buku Nina...
nanti ada masa nak pinjam nak baca ... sebab sume buku tu best! 
seronok sekali-sekala shopping buku ilmiah ni untuk pengisian diri :) 

o.k la tuje nak cerita 

sekian .. 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

6 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

babe buku2 muhd kamil dengan roza roslan tu best2. both tu lecturer saya masa kat uitm segamat dulu

Nafira usof said...

wahhh.. memborong buku yer~
bestlah ade geng beli buku cam nih.. nanti boleh tukar2 baca plak kan~

adianiez AIDA said...

baru aida teringat ari ni ada BBW kat mitc. tak dpt nak gi lagi kot ari ni, bos takde. tak bleh tinggal opis :-(

Sara Lynn said...

hukhuk.. pic wa 1st tu!~ =P

Petak Bunga said...

lama x beli buku..

ini tidak bagus.

ArELeEz said...

m'baca mmg bagus! m'buatkn sel2 otak b'hubung. esp klu baca buku yg ade muka #jebatmas ha3..