Monopod

Bismillah.....

ni lah perangai nye ni ...orang ada dia pun nak ...ekekekeke 
benda ni sekarang tengah 'in' kan ? 
semua orang sibuk bergambar ngan monopod ni .....
kengkonon guna go-pro lah ? puiiii...hahhaha verangan 


nilah rupa packaging nya ....macam biasa ...beli kat Lelong :) 
harga ..pi la survey kat Lelong tu.....ada yang paling murah RM 35 rasenya ...
yang mahal beratus pun ade ....terpulang pada kemahuan dan poket anda 

saya beli ni yang biasa-biasa ...murah je ....
da lama gak beli ...tapi baru sampai ...biasa la benda kna pre-order dulu 

baiklah ...ayuh kita berselfie ...ngeeeeeeeeeeee :P 

Si Linda pun nak tumpang sekaki-dua :P 
motif utama beli ni supaya senang nak ambik gambar sendiri ...nak-nak ambik gambar berdua la kan ...
kalau pi jalan-jalan dapat la snap cantik sikit ...pppffftttt 
motif kedua....Tuan John selalu pergi ride sorang-sorang ...
bila balik saya nak tengok gambar ...nan hado gambar dia ...
ade gambar basikal je ...lol....

"jadi lepas ni xde alasan o.k....snap gambar kamu bersama basikal ye "
balik rumah iolsss nak tengok -____-" 
hihihi 

o.k sekian . 


10 comments:

BUNDA said...

Selalu bunda dengar bende alah ni...tapi tak tau fungsinyer...
Rupenyer macam tripod camera latu kekdah nyer yer...betul ke?

Nafira usof said...

camner monopod tuh berfungsi??
pakai timer kah?

Nafira usof said...

camner monopod tuh berfungsi??
pakai timer kah?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@BUNDAhaah...btol tu Bunda....hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Nafira usof yup pakai self timer :)

Fazleyatul Aini said...

monopod di mana2

Sara Lynn said...

monopod tu just hold that phone je.. kalau hp yg xde self timer mmg xleh la nk bermonopod kan.. hukhuks..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

mula2 nmpak cm bodoh je bnda ni kn.. tp skrg dh jadi trend lak :)

mama leen said...

ahhh.. best... nak beli jugak... nak plak kaki selfie ni.. hehe

ArELeEz said...

hokay, fine! nk beli jugak. macam t'jebak! ha3.. org ade, kite pun nk jugak. apekah..??!