Weekend

Bismillah ....

Sementara masih pagi belum sibuk dan perut masih kenyang ...
marilah up entry makan-makan ..hihi 
Insha Allah hari ni hari ke-2 puasa :) 

Hari Ahad lepas tak de buat apa kat rumah ...
dah la air pun tak de ...jadi marilah kita merayap ...
jalan kat mall dapat la aircond free kan ? air pun ade je kat Mall... ekekeke


 Sementara makanan sampai Tn.John bukan main serius baca paper 
tak pandang kiri-kanan ...-___-"
panggil soh pandang nak snap pic pun buat derkk je...hahahhaha
dia kan tak minat snap-snap pic ni :P 
tak nak kan? pedulik hapa snap jugak ..ekeke



kali ni cepat plak diorang serve ....
baru order makanan da sampai muffin :) 
muffin coklat dia sedap..


belum sempat nak makan muffin ...eh ..
dah sampai makanan lain ....o.k ..good
o.k this time tak mengecewakan .... macam tu lah customer tak lari kan 
ni Tn.John punya .....dari awal da cakap nak makaroni cheese ...
saya tak minat plak makaroni cheese tu :P 
tapi yang potato salad tu all time fav ...yummy o.k 

This is mine.....
gulpp....!!
haippp...puasa o.k ..puasa ...
jgn nak buat perangai pagi lg ni :P 
hahahhaha..............


ni air kitorang .. Tn. John punya Arabica ape ntah ....rase coffee sedap gak tak manis sgt ..
dan saya punya mango ape ntah ...mmg pure manggo rasenya...
sedap tapi too sweet for me... 

yeah...makan sesedap ni pakai voucher Mydeal :) 
puas hati o.k....berbaloi-baloi ...
tapi masa bayar tu ade supervisor kat KRR tu tanya ...
"akak dapat voucher ni macmmana ye? maksud sy lepas akk beli voucher kat mydeal...
pastu macammana tukar dengan voucher original ni? " 

oh...o.k...selepa smembuat pembelian, anda akan terima email..
dia kana inform yang voucher akan di pos kan ke alamat yang anda bagi :) 
jadi tunggu la ye ....pos berdaftar ..jadi lambat sikit...
kalau kat email dia cakap pos by next week ...
maksudnya akan terima minggu yang lagi satu ...
jadi bertabah la ye ....

rupanya kat KRR tu ade orang yang confident je makan 
tanpa pakai voucher original ... dia pakai kertas yang print tu je ...
haishhh...sabo jelah ... 


o.k sekian. 


4 comments:

Nafira usof said...

waahhh.. kiranye makan x kuar duit lah nih.. bayar pakai voucher jer lah yer.

zura x pernah lah terjah KRR.. hehehe

Fazleyatul Aini said...

wehhh camne nak dapatkan voucher tu
mydeal?
ce ajor sket
teman tak reti ler hihihi -_-

:: idzwa :: said...

wow....sedap nyer KR!

ArELeEz said...

mkn busat! tumpang t'liur, buleh..? ;P