Lunch kami

Bismillah....

o.k memandangkan tak ada entry lain yang boleh saya cerita'in di sini ...
jadi marilah post gambar lunch kami last week ..huhu

ni nama dia lunch tak di rancang ....
asal lapar -bincang-terus gerak .....kami pergi sana berempat ...
mula-mula ade lagi yang lain nak ikut ...
tapi last minit tak jadi ...
hurrrrmmm ..o.k xpe la berempat pun o.k :P 


ayam penyet +sambal super hot ...
sila sediakan tisu ye wat lap air mata dan air hidung .. ngeeee 
sebab pedas terangkat ...


this is mine ...iga penyet ... 
all the time sedap..daging tu lembut ...yummy 


ini Linda punya ...dia mmg suke ikan berdiri ni ... hahhaha
tapi ikan ni mmg best ..di goreng rangup ..krup..krappp...
habis sirip tu semua kami makan :P 


Ni lah kami berempat ...
kumbang di celah bunga ..ngeee ...sekarang Encik kumbang tu tak de ...
dia pergi China...semoga selamat samapi dan selamat kembali o.k 

gurlllppp...telan ailio tengok balik gambar makanan ni ...
sedap oiii....hah lupa nak bagitahu ...
kami makan ni semua kat :

Warung Leko The Curve. 
da banyak kali juga makan kat sini ...

Sekian . 

3 comments:

Fazleyatul Aini said...

wah kemain berdiri ikan tu ye hehe

:: idzwa :: said...

sedap nyerrrrrrrrr...!!

ArELeEz said...

iga tu = daging lembu, ek?

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...