Sampai hati korang ..sob...sob

Bismillah 

jom la kita sembang-sembang Jumaat ...
tau korang sure happy esok lusa dah cuti kan ? ...
seperti yang saya cakap semalam..Puan Bos saya tak de ..dah selamat terbang ke Indon 
mungkin dah sampai dah ni rasenya .. :) 

o.k yang ni cerita lama ...
budak ofis melalui geng santai buat aktiviti pergi mandi-manda air terjun ...
best gila kentang o.k....tapi saya tak ikut pun...
sob...sob...sob....
biasalah "Ami Ite" tak minat join aktiviti macam ni
jadi duduk jela rumah layan perasaan ...hahahha.. #kesiankan sob...sob...#seduthingus ..eh! 

 pagi tu ye-ye je diorang hantar gambar pelbagai makanan kat whatsapp..
pergh..mmg meriah ....



 see...macam-macam ade .......tapi kite dapat tengok jela......
wawawa......

hek eleh....yang kat belakan tu si Wan...
dia pun sibuk join jugak :P 
amboii...bukan main sonok lagi kan ?...
kalau sy dapat pergi misti lagi happening ...pppffffffttttt :P 

sekian... babai :) 

2 comments:

Sara Lynn said...

kalau cik saya yg join, sure lagiiiii happening!~ =P

ArELeEz said...

macam nmpk dim sum je tuh. isk3..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...