Ofismate

Bismillah ......

O.k gigih nak update 2 entry ..hahahha 
pagi tadi taip separuh dah Si Linda ajak teman pergi Bank ...
balik dari bank dah banyak pulak call dari  customer...
pastu karang Ana pulak tanya nak book flight ..
pastu Ilah pulak nak borang tempahan name card 
 hah...busy kan ? ekekeke...tapi kalau diorang tak de saya sunyi o.k kat ofis....
kalau sorang tak de misti tanya ...mana? pegi mana? bila masuk ofis? 
nak-nka lepas permergian Arwah Kak Ani ..:'( 
memang terasa ofis sunyi 

kita kerja dalam satu ofis kalau tak rapat each other misti terasa tak best kan ...
nak pergi kerja pun tak semangat ...jadi kena lah saling hormat-menghormati dan bantu-membantu :) 
kalau saya cuti nasib baik ada Ana dan Ilah akan bantu gantikan saya 
ni lah 'kami'... tapi dalam gambar ni tak de Razif dan Faris ...Ajib lambat ...Faris tukang ambik gambar 
setip sorang membawa karaktor tersendiri yang mewarnai persahabatan tu 
kami pergi makan Nasi Ayam Bakar yang 7.00 ringgit tapi sedap tu ...wiwiwiwiwi

see terliur tak? 
dapp..dapp...niiiiii ....sambal hitam tu super yummylicious..
pedas dan sedappp 

linda dah ade monopod tau ...
tu yang kitorang ngah test ni :) 


Ni En.Faris...dia tukang beli monopod :) 
dia beli borong untuk semua ..baik kan ...

alhamdulillah dapat ofismate yang baik-baik  


Sekian. 

3 comments:

Fazleyatul Aini said...

monopod di mana-mana

ArELeEz said...

eh, jap! wat la tutorial bawal ala2 fareeda tuh. t'ingin nk try tp, xtau nk wat. sedeh kn? hu3..

Nafira usof said...

untung lah dapat opismate yang sporting camtuh. macam zura nih.. opismate semua cina.. nak joint makan pon x boleh.. huhuhu. sedih~