Jombali - katanya truly Malaysian Favourites

Bismillah....

hai Isnin....i know u are so nice to me today :P 
because my Lady boss not around :p 
Eh...bukan maksud lady boss tu boss saya macam lady boss o.k...
sebab bos saya sekarang lady...so lady boss la kan ? 
:P 

baik straight to the point ....
ni kitorang pg makan waktu pay day haritu ....balik keje terus pi sana...
bukan buat apa pun ..shoppingbarang umah sikit kat TESCO...
then perut lapar kita singgah la makan terus ...
so balik rumah tak yah nak pikio nak makan apa lagi kan ...

Lokasi : Restoran Jombali , Mutiara Damansara 
bawah TESCO tulah ...tepi Kepsi 


air ...eh..mmg la tau kan ni air ..hahahha 
saya punya Barli laici....lai-lai ketong ..hahaha yang belakang saya tambah ye .. :P 
Tn.John punya ice lemon tea ....tak rock la asyik order air sama je :P 
kita try la yang lain sikit ..........ppffftttttt...

 o.k..ni Nasi Goreng ayam nama nya....
ni Tn.Aji punya...eh...salah..Tn.John yang punya .....
dia punya sampai dulu ...grrrrrgrrrr ... iols is lapar dah waktu tu...
why tak sampai -sampai lagi makanan ni ....
-____-" 

lepas Tn.John suap dua-tiga suap baru sampai sy punyaaa....
wiwiwiwiwi...lapar kata ko ...terus lah order ni ...
Nasi Goreng Chicken Chop tamak haloba  nama dia...:P 
dua sekali ...nasi pun ade ..chicken chop pun ade ...hahahha
ape lagi makan lah ....o.k tak de la tamak beno ...habis o.k sume ini ...
tak de pembaziran berlaku :) 
lelemak je yang bertambah ...pppfffttt -___-"


ni kalau nak makan sesekali o.k lahhh....
kalau hari-hari makan 2 orang macam ni ..Almost RM50 -__-"
tokey balak pun boleh bankrupt ...
ngeeeeeee :P 

Sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

weyy tengok air tu haussssssssss

ArELeEz said...

klu bln romadhon tgk paras rupa makanan cenggini, mau menjejeh2 air liur! ha3.. hadoi!