'combine' kan aje

Bismillah.....

hari ni dah jumaat ...cepat jugak la masa berlalu kan ....
tapi lagi cepat lagi bagus ..hahaha...sebab bulan ni sengkek sikit 
tula over bajet berbelanja...padan muka -____-" 

o.k la meh la kita borak-borak random je la hari ni o.k ...
ni nasi ayam bakar .....

tapau ni kat Medan selera depan ofis ni ha ....
mula-mula tengok dia punya banner ..saje la nak try ....
bila tanya harga RM 7.00.... sentap dua minit ....
o.k xpe kita rase dulu..sedap ke idok .....hihihi
bila makan ...sedappppppppp ..nasib sedap..o.k la boleh terima mahal sikit 
janj puas hati....nasi banyak ..boleh beli satu share dua orang .. :) 

 yang ni all time fav ...kalau bukan masak tiga rasa ...masak pedas ..
misti makan menambah :) 
meh nak bagitau ....saya sukeeeeee sgt sayur ni ..sedap 
nak-nak bahagian batang dia..rangup dan lemak ...sikit pun tak pahit ......
tau kan sayur apa ni? tak tau ? ni Kailan ye kawan-kawan ...hihi 
 Next is tak tau kek ke apa....tengok texture dia macam kek gula hangus /kek sarang semut 
tapi yang ni sume cheese.... sedap ....made from Indonesia ....
Bos balik dr outstation yang bagi ni ...
akhir sekali ini lah yang mengopak kan poket ku bulan ini .....
portable aircond ..... nak beli aircond pasang dinding tu tak ley sebab rumah sewa ...
xkan nak tebuk rumah orang kan...nak pindah pun susah ...nak bukak ade kos juga...
yang ni ade roda ..boleh tarik je :) 
pastu kebetulan tengah sale ....kalau tak sale lagi mahal RM1500....
tu pasal grab jugak la walaupun kopak -____-"

so beli yang ni .....sejuk tau ...
kalau nak beli make sure dia tulis portable aircond ...
jangan beli AIR COOLER yang tu tak sejuk ....yang kna isi air tu ....
nanti kalau rajin saya buat review o.k..

Sekian . 


7 comments:

mama leen said...

sedapnya lauk tu... emm protable ekon tu berapa harga??

Nafira usof said...

bape harga portable aircond tu ek?
cam berminat plak nak beli. hehehe

:: idzwa :: said...

sedap nyer lauk!

Fazleyatul Aini said...

aircond sangatlah diperlukan saat2 musim panas ni kan huhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nampak cam sedap giler jer... tp berbaloi kut ngan harga.. :)

ArELeEz said...

baru b'kira2 nk pasang air cond kat dlm master bedroom. 1 h.p pun aci je.. b'dua je kn.. tp, bile u upload psl portable air cond ni, rase cam best plak! sbb buleh ubah2 lokasi kn..

- G C - said...

kalo pasang portable ekon tu, letrik mahal tak?

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...