IFTAR : Dangau Anis Putri, Pantai Dalam

Bismillah.... 

Sorry korang gambar entry kali ni gegar-gegar ...
almaklonglah....gambar curik-curik..kakakkakakkaka 
tu nampak tak kat depan tu sape? My Mak and ayah mertua..hahahhahaha 
tapi sempat lagi gagahkan diri snap pic demi mencari sedikit bahan nak update blog ...:P 


 tengok pic ni telan ailio balik..gulpppp...
hoii..puasa lahhh...hahahhaa...sorry2


Ni masa bukak puasa semalam....
tengahari tu Tn.John call dia cakap petang nanti ayah ajak bukak puasa sama...
o.k ...good bosan jugak berbuka berdua je .. ko pandang aku aku pandang ko ..hahaha 

rupanya kak Anis yang ajak ayah.... (panggil Kak la sbb nampak muda dan cun lagi ) 
nak belanja makan kat kedai dia....o.k..makan free ofkos la laju kan...
hahahhahahaha.... #Dasarmukatebal ..pfffttttt -__-"

kami sampai dalam 7.25...tengok meja dah reserved ....
banyaknya lauk pauk...ade kuih muih ...buah ..sedapppppppppp 
kedai ni dokek je ngan rumah ...jalan kaki je pung ..

ikan bakar ...ayam goreng rangup..ulam macam2 jenis..
sambal belacan dia..perghhhhhh... wa cakap lu memang terbaek! 
budu tu pon best ....
siap ngan telur masin...kenyang la ...
memang kena sgt la dengan tekak melayu asli ...hahahhaha
kami makan berlima...semua clearrr .....tak baik mebazior di bulan Romadhon ni..

untuk pengetahuan semua...
kedai ni memang famous...siap masuk jalan-jalan cari makan ...
warung kita pun ade ....try google tengok Anis Putri Pantai Dalam
memang bayak la blogger wat entry tentang kedai ni ... 
antaranya ---> disini ,sini,  sini dan sini 



terima kasih banyak-banyak Kak Anis dan Keluarga ...
Semoga tuhan memberikan rezeki yang lebih lagi pada akak sekeluarga ...amin 

Sekian.

4 comments:

JunAina said...

Alhamdulillah rezeki Ramadhan.

Fazleyatul Aini said...

kalau saya orang belanja makan pon laju wahahahaha

Sara Lynn said...

sia2 berherbalife.. eh? hiihihi

ArELeEz said...

1 hari nanti akan leez terjah jugak! sker kot gi mkn kat tempat yg diwar2kn best nih. sbb mmg leez dasar pemakan! ha3..