Sushi Q

Bismillah 

Hai apa khabar korang ?
hope sihat-sihat semuanya ... tetiba keluar mukaddimah begini ?
mengapakah ? mungkin sebab perut macam kurang enak hari ni ...
dari pagi tadi macam sebu je .. tak tau lah kenapa......

harap-harap tak berlanjutan sampai tengahari .....
mata pun boley tahan mengantuknya ...
kenapa la semua nak mogok rini ...
macam-macam pe'el la ...hahahha....
ni sume sindrom penyakit M ni .....bila sume macam tak best je 
mula la malas nak bergerak..malas nak cakap ..malas nak buat pape???

Syohhhhh... go away from me ....
o.k... jom tengok food ...mungkin ni boley jadi motivasi sikit ??
sejak bila ntah food boley motivated  orang supaya jadi tak malas? hahaha..
arghhh ....tak kisah lah..janji nak bagitau hari tu kami makan Sushi Q ... huhu 

rasenya ade yang sedap... ade yang kureng sikit ... tapi iolsss is o.k... sume haku telan....
asalkan ianya makanan yang halal ? hahahaha no wonder la iols is sooooo cute kan ?
tak pe..janji senang hati -_-" 

satu set ni bukan makan sensorang ye...
share berdua...... tapi orang selalu makan Sushi King macam si Linda 
dia tak heran lah sushi2 gini :P hahahhaa.. matiklahhh O_o ....
jadi kami tambah sorang lagi partner nak habiskan sushi ni ... 
siapa ? Fadilah :) 

jadi makan bertiga..sume habis ......
pada saya yang tak best ialah yang ade telur ikan kecik-kecik warna oren tu ....
dan lagi satu yang udang ....macam hanyir sikit ... tapi lain orang lain kot tekak ...
jadi boley cuba kalau berminat ......rasenya o.k.... ade rase ....rase sushi la kan... =P

nak tengok details menu Sushi Q kat sini 


Sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

ok sebelum puasa nak pekena sushi sekali. huhu

ArELeEz said...

xpenah try. pecayalah! asal nk singgah sushi king je, tekak kembang semacam. ha3.. hadoi la kn.. br nk feeling2 gadis jepun. potong jerr.. hu3..

Sara Lynn said...

sushi king lg sedap!~