Yeayyy dapat jumpa Arshad Zikry

Bismillah....

Minggu lepas best sgt dapat jumpa 2 orang baby tau ...
dah la kiut-miut....grrrr...grrrrr.....hilang stress....
 hari tu jumpa baby girl dan lepas tu jumpa pulak baby boy ni  :) 

hari jumaat dapat jumpa Echad yang omey domey tew ...
Mama ngan abah dia bawak datang jumpa saya 
jadi lama jugak dapat main ngan dia....
behave tau dia... Mama dia tinggal dia kejap pun dia o.k je ....
tak de pun merengek-rengek... good boy sgt 

ni Echad ngan Mak dia ....
mata bulat nyaaaaaa....

 Haaaaaaaa...... ni lah Arshad Zikry bersama mummy tumpang ?
hahahaha... tumpang manje ngan anak orang pun jadi lah ... o.k tak gitew ?
dua-dua muke excited .....o__O
comel ta kami ? phewwwww !!! #tangandidadamatakeatas :P 

Echad Zikry in action ....
boley tahan lasak nya..kejap nak pusing kanan...pusing kiri ...
seronok dia tengok orang lalu lalang kat situ ....
tak pe..baby memang kena aktif ...baru cepat besar dan bijak

nanti ade masa kita jumpa lagi ya Echad sayang...
Semoga membesar  dengan sihat !
dan menjadi anak yang baik, soleh dan berguna pada agama , bangsa dan negara ! 


Sekian, cerita anak orang lagik !!!! ppppfffftttttt -_-" 
alahai bila tahun ntah nak ade gambar anak sendirikat sini ..huk..huk 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

saya paling geram tgk tangan baby. rasa nak kemam2 hihi

ArELeEz said...

owh.. arshad zikry nama penuh dia, ek! kim slm kat echad, ek! ;)

Anonymous said...

aduhai sygg....nk gbr kamu..wassaapp tau...tankiu mamy..glamer sy dlm blog ni yer...