Gebu dalam kenangan :'(

Bismillah....

pagi tadi along w'up...dia bagitau Gebu mati kena langgar :'( 
sedih la....baru je balik haritu cakap kat adik ngan kakak
 anak dia letak la nama macam actress bollywood :( ...

tapi nampaknya tak kesampaian ....dia ni first time pregnant ...
baka dari Juna kowt....tapi dia tak la kembang cam juna...sbb mak dia si Sonia kucing biasa ...
cuma bulu dia lebat dan ekor tu cam kembang sikit ...
tapi xtau nak cakap mungkin jugak baka Tuah ...kucing Pak teh ...
sebab tuah colour kelabu macam gebu ni ...hurrrmmm.... 



sedih..sampai hati orang langgar dia..
dah la ade baby dalam perut dia...jahat la .... :'( 

Sekian . 

jangan lupa doakan MH 370 ye kawan-kawan 
#prayformh370 #prayforsofuanibrahim ...


2 comments:

Kesuma Angsana said...

comey gebu but KA takut kat kucing2 ni ler !

ArELeEz said...

alahh haii.. kesian gebu & anak dlm kandungan.

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...