MH370 - Please Come back

Bismillah .....

Hari ni dah masuk hari ke-12 kan Kehilangan MH370....
semua orang pun mendoakan yang terbaik untuk MH370.....
sampai sekarang macam-macam spekulasi dikeluarkan ...
pada saya apa yang penting ...semua penumpang dan kru penerbangan MH370 selamat pulang ....

ni masa hari kejadian ...
saya masa ni on the way nak balik Perak..jadi mmg tak tau pape la sbb x tengok tv pun ...
saya tau pun bila dapat w'up daripada diorang ni ...



salah seorang penumpang dalam flight tu adalah officer kat ofis saya ...
saya harap ada lah berita baik yang boleh menyenangkan sikit hati family yang terlibat  ....


kepada yang suke buat spekulasi tu ..jangan la terlalu seronok share citer yang bukan-bukan ...
tengok la wajah kesedihan Mak En.Sofuan ni ...sayu hati 
bayangkan betapa sedih...keliru...celaru memikirkan anak kesayangan yang tak tau kat mana ...

o.k lah....gtg...

sekian ...

#DoauntukMH370 #Doauntuksofuanibrahim


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Petak Bunga said...

sikit2 makin lupa cerita ni.. tp family nya x pernah lupa.
doa yg terbaik buat mereka

Sara Lynn said...

saya akan terus berdoa untuk mereka dan masih mengharap akan terima berita baik.. InsyaAllah.. Aamiin....!

Fazleyatul Aini said...

keep praying for them

ArELeEz said...

think b4 sharing.. sbb klu t'silap, ade hati yg mungkin t'luka / m'harap.