Mee Udang Banjir Mak Teh, Kuala Sepetang

Bismillah...

"A satisfied customer is the best business strategy of all"
                                                                Michael LeBoeuf

huhu...bukan main siap ber 'quote' bagai ..
bukan apa ....disebabkan kepuasan hati pelanggan ...
pelanggan akan repeat kesana lagi ....macam kami :P 

haritu dah pergi makan Mee Udang Banjir Mak Teh ni ....
pastu balik kali ni kami singgah skali lagi..sebab teringat kesedapannya ...


kami order yang RM 12 semangkuk.... 
hurm..sekali-sekala o.k lah kan ...
tapi rase dia sedap...jadi berbaloi la jugak 


dan udang dia bagi tu besar o.k..memang yang size besar .....
rasenya kat dalam tu ade la dalam 5 -6 ekor ...
udang fresh...isi dia masih kenyal lagi ....sluuurrrppppp....
perghh ..puas hati ....


Sekian . 
keep praying for MH370
#prayformh370 #prayforsofuanibrahim 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Kesuma Angsana said...

walla nampak mcm best sgt tu.. terliur dah ni !

ArELeEz said...

jeleslah! sbb leez dh xbuleh mkn udang. perut ni ngengade.. tsk3..

:: idzwa :: said...

telan air lioooo

Fazleyatul Aini said...

ggggrrr nak !