Happy Belated Birthday Dear

Bismillah 

Happy Belated Birthday buat Tn.John ...
dah lama nak wat entry ni ..tapi macam xde bahan ...asyik lupa je ..ekekekeke
boleh pulak macam tu :P 
tapi tarikh birthday dia saya tak pernah lupa ....
cuma bila My dear tu jenis yang tak kisah sgt ...rock sikit -___-" 
pada dia...it just a date ..tak yah nak beria sgt la ....
Birthday sy pun xde nya nak bagi hadiah .. ;P 
so cukup la kita wish , makan kek sikit dan doakan yang terbaik o.k la pada dia ... 

masa hari Birthday dia...dia ade la cakap ..jom beli kek ...
tapi asyik terlupa je....pastu satu hari kat rumah ... dia sebut pasal kek...
saya gurau-gurau ngan dia ...
"Ala, Bie beli la kek kat bawah satu slice , makan la kat ofis time rehat" 
hahahhaha....
 (kat ofis Tn.John ade Secret Recipe sebelah bawah) 
Tn.John cakap..." Dah macam orang tak de perasaan je makan kek sorang-sorang " ekekekekke 
Owh..ade perasaan jugak dia rupanya ..kah..kah..kah :P 


jadi belilah kami sorang sepotong kek ...then makan la bersama-sama
tahun ni tak tau nak beli ape untuk birthday dia...
masa birthday saya tahun lepas pun makan kek lambat juga ...so kira fair la..hahahahha
ingat tak kisah kek birthday saya tu ..ala Coklat "Fiuj" hahahhahahha 
kali ni beli kek ni pulak ...
untuk Birthday Boy beli Chocolate Indulgence ...
Untuk yang tompang sekaki ni ...beli yang ni 


Turkish Indulgence ....pronounce betul-betul 
"Te-Kish-Indulgence" hahhahaha...jangan nak ber "tur-kish" pulak ...
malu nanti :P ngeeeee 



baru ingat nak snap Chocolate indulgence Birthday Boy ..sekali pusing ...
gone....dah habis dia makan..hahaha...so ini je lah yang ade k...

Korang..doakan lah yang terbaik untuk kami ya ...
Doakan rezeki bertambah ...baik dari semua segi ..
doakan jugak kesihatanyang baik .. 

nak baca entry Birthday Tn.John ..

thanks ya ...


saya pun doakan yang terbaik buat kalian ....sekian ...
Wassalam ... 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

selamat hari lahir tn john !!

Petak Bunga said...

cinta ke jannah insyallh.

dah tua2 ni beli kek sepotong2 je..
:)

ArELeEz said...

aminn.. & terima kasih gak sbb m'doakn. ;)