Demo masak

 Bismillah ...
ni pun cerita minggu lepas2 ni ..hari rabu lepas cuti Wesak ..
ni program Boss Linda...
sebagai anak buah kena support kan ? 
nak-nak Linda jadi orang kuat ....
haruslah jadi tunjang belakang Linda...kakakakaka...Tunjang la sgttttttt 
padahal tak buat apa pun ..hihi 

hah! see dapur dia.... canggih oooo...
harga pun canggih jugak ........tu pasal ade demo macam ni :) 
iolss is teringin juga nak beli  ..rasa macam org yang tak terror masak pun boleh feel macam 
master chef ...hahahaha 

tengok dalam masa sejam 4 benda boleh masak ....
pastu jadi elok je ....
dapur ni multi-function betul....boleh goreng tanpa minyak...
boleh kukus...bole bakar .....
adik yang buat demo ni sambil cakap ..bla..bla..bla...
eh..siap satu kuih ....
dahsyat :) 


Ni our big boss...tengah test buat roti jala...
masa hari demo, adik tu masak kuih cara, roti jala, lempeng dan goreng daging burger tanpa minyak...
dan yang best nya..daging burger tu tak mengecut pun 
masak dengan penuh juicy walaupun tak pakai setitik minyak !

tapi dipenghujungnya saya tak beli pun dapur ni ....
sebab dah tau ..kalau beli tak pakai-buat simpan je-baik -tak -payah 
hahahhaha....karang bising Tn.John ...ekeke
so kalau nak beli kena pakai !
kena rajin masak !
baru suami tak marah 


Sekian 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

pic org kuat mana? huhuhu

ArELeEz said...

macam menarik! berape hengget, ek?