Makan di Resepi Rahsia

Bismillah .....

Hai korang dah b'fast ke? saya dah ..
makan nasi goreng, kentang suun dan siap ngan sambal ayam lagik..
bila dah kenyang-perut dah bulat- menyesal.....kah..kah..kah 
pepagi lagi dah makan heavy ...ppfffttt 
abis cemana nak kurus? harapaaannnnnn je lah ....

malam masih boleh bertahan bersama oat ...
cuma siang hari masih makan macam naga -___-"
jadi tak payah la nak mimpi kurus seperti Cik Ta ...ekeke

baiklah sesi motivasi diet tak menjadi telah berakhir ..
jom sambung sesi makan-makan ...sebab iolsss kan food lover :P 

air ni tak ingat nama apa.... yang pasti rasa dia macam coffee 2 sikit 
ni kuar dating ngan My Dear Tn.John Lambert ...hahahha
dia sekarang bukan main suke tengok  discovery channel yang tajuk Manhunt tu
kan mamat dalam cerita tu nama dia Joel Lambert ....
so saya panggil dia John Lambert lah.. :P 


ni saya punya ....Thai Seafood  spaghetti 
rasa dia o.k lah ...pedas sikit ....dan seafood dia mmg fresh .....
dan banyak jugak isi seafood dia 


ni My dear punya ....
dia dah lama jugak cakap nak makan lasagne kat Resepi Rahsia ...
tapi masih tak berkesempatan ...
ni bila ada masa tu yang terus pergi ...


hah ...tengok dia punya cheese tu ....
perghhh..mmg banyak...dalam tu ade lagi 2 lapis cheese ...
makan ni banyak-banyak alamat muakla kan .. so kita curik cedok jugak dua tiga kali 
sebab geram tengok cheese tu ...akakakaka 


ha kalau nak bajet boleh juga ambil set macam yang dipaparkan ni ...
tapi o.k lah sebab portion dia besar ..padan la dengan harga ...
 makanan western ni sedap makan sekali -sekala ...
kalau makan selalu tak dayo jugak tekak ni nak terima...
masakan melayu jugak tetap di hati :) 

sekian. 

3 comments:

Fazleyatul Aini said...

fav saya kalau p SR tomyum goong dengan apple lime kasturi tu

idzwa kamaruddin said...

sedap nyerrrrr!

ArELeEz said...

ni bkn giler kentang tp, giler cheese! sgt bnyk, ok cheese dia..! m'gugat diet betul! ha3.. hadoih!

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...