Hari Setiausaha 2014 Part II : Photo booth

Bismillah ....

Hai ...o.k kita update laju-laju o.k...
tak nak la peram lama-lama nanti basi dah tak de mood nak update :) 

tahun ni seketariat ade sediakan photo booth 
diorang pun tau misti sume sibuk nak bergambar ...hihi 
sungguh memahami kan diorang ..ngeeeeeeeeeee 
so photo booth yang ade ni siap sekali prop yang cantik-cantik untukk we olss posing dan bersefie disini :P 


ni masa lepa set up..belum diusik la kiranya 
masih fresh -___-" 

 o.k jom serbu......
krikk...krikkk...snap
 pastu tengok balik gambar ...eh...apehal gemok nya..hahaha 
Oh emmm geeee..elok pegang OMG pun !
perut dah macam orang pregnant ! sakit jiwa..
kalau pregnant betul-betol seronok la jugak kan ..ni me"ngandong"ngi lemak je buat apa
hahahhahha 
#prayforme .. T___T"

 meowwww...meowwww...
speck mata kucing ni :) 

 nilah rupe tak sedor diri sibuk snap sana sini ..hahahhahaha
orang snap pic awok pun siiiiiiiiiibbbukkkk nak pose situ sekali..

 fine tau da muak tengok pix saya...
o.k nah ambik ni gambar orang lain pulak ye .. hihi
very the gojes one.... sweet kan diorang :) 

yang pic last tu gambar bos dan PA tau ...
nampak comel je dedua ... yang PA pegang "i'am the best PA"
bos pulak jawab "Yeay" hahahhaha....

sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

idzwa kamaruddin said...

haaa cantik!!

Nafira usof said...

canteklah tema baju warna putih.
tak puas tengok gambar.. semua cantek2..:)

ArELeEz said...

selamat hari p.a..! ;)