kesibukkan

Bismillah....

lama kan tak update blog....
saya sibuk dan menyibuk minggu lepas ...hihi...
alkisahnya kitorang ade pertandingan tangga berinformasi ...
biasa lah kami dah last minit baru la nak buat ....
so all out ....jadi terabai la blog buat seketika... 
xpe ....blog pun kata sampingan bila tak busy ...
kalau ade keje ..keje kena diutamakan ..SYMP la katakan :P 
o.k .....
jom tengok ni 

mula-mula kami cat dulu ...nasib baik ade pakar-pakar ngecat ...
cat dinding ni pun makan masa 2 hari baru selesai ...
dah siap cat baru la semanagt sikit nak deco :) 

ni masa proses men deco-deco ....
buat deco simple dan mudah ..tampalkan aje 

ha..nampak tak betapa berserabut nya bilik saya ...
tunggang langgang ...nasib baik bos tak de masa ni ... dia meeting kat oversea
jadi marilah jalankan aktiviti kat sini :) 

yeaaayyy....dah siap.....
nanti saya tunjukkan hasil kerja kami ya ... 

Sekian :) 

4 comments:

Fazleyatul Aini said...

wording tu cool !

Nafira usof said...

semangat kerja berkumpulan.. mesti hasilnye sangat menarik kan!

Sara Lynn said...

cepat la update.. cepat laa..!!~

ArELeEz said...

antara 'braver, stronger, smarter & beautiful..' kompom leez pilih 'beautiful'! kerana dirimu begitu b'harga..! ha3..