Hari Setiausaha 2014 Part 1

 Bismillah....

Sorry lah korang saya bizi  sikit .....
sekarang ni masa kna curi-curi ...sebab boss saya kan dah ade ...
kalau boss tu busy ...busy la kita ..kalau boss tu cool ...boley la kita bersenang-senang..ehh! 
tak de la bersenang-senang ...maksudnya tak de lah kelam-kabut kan ...

o.k ni hutang entry saya nak bayar :P 
Majlis ni berlangsung pada 29 April  2014....but at this time my boss not around :( ..huhu
tahun lepas ade bersama bos..best sikit :) ..
tapi tahun ni bos outstation plak masa tu ..so xpe lah... 

main entrance .....
tema tahun ni white :) bit challenging nak cari baju ... huhu
jadi saya pakai baju apa ade je...
iolss is o.k je yg penting ikut tema 

My table ....also my lucky draw number...
tapi as usual ...jarang sgt nak lucky ni ...hahahhaha 
no.36 dapat.....no.38 dapat ....see...how tak berapa nak ada luck ..ekekeke
tak kisah la ...janji enjoy 

opening speech by our KSU 

then fashion show....
kagum plak saya tengok diorang ni ...cepat betul salin baju... tudung tu yang buat terkagum sgt 
ko mampu lilit tudung kurang dr 2 minit?
kemudian kami disajikan dengan soup...
tapi sampai sekarang konfius sup apakah ini? 
sebab dalam dia macam ade serat..kasar-kasar sikit..nak cakap mushroom...macam tak je ..
nak cakap pumpkin pun tak ... 

lepas tu ade tuna spaghetti ni ....
tpi saya kurang sikit ...sebab kering tak berkuah 


haaaa.... dah nama tekak melayu....
dah makan spaghetti nak jugak nasik walaupung sesenduk :P pppffttt
kemudian ade black paper chicken rasenya dan fish fillet....

eh...sedap la spaghetti ni..jadi second round :P 
hahahhaha....ala kalau tak makan bazir je tau.. tu pun banyak lg berbaki  

o.k ni door gift tahun ni.... tudung ngan perfume ...
perfume body shop ni nampak je kecik... tapi harga boley tahan :P 
satu botol tu RM 59 kot? tak caya? pi survey ...hhihihi

tapi mungkin harga biasa2 je ....sebab tu dapat banyak :) 



ha ...ni juara bertahan ... 
dua tahun berturut-turut la Kak Shim dapat 
best dress of the day :) 
nak tengok tahun lepas punya kat sini 

ni PA stylo... memang cun la hot mummy ni ...
tahniah juara bertahan ..hihihi ..you deserved it :) 

o.k la...nanti ae mase kita buat part II plak ye..
sebab gambar ade banyak lagi :) 

sekian. 

4 comments:

Fazleyatul Aini said...

gambo kamu mana hihi

Nafira usof said...

meriahnyeeee!
sonokkan pergi majlis2 camnih.

oya said...

sedap pulok..apa ig awak ek

ArELeEz said...

eh, name kite mmg lebih kurang same lah! leez 'ROZLIZAWATI'. ;)