Hari Belia Putrajaya part I

Bismillah.....

Hujung minggu yang lepas kan ade Sambutan Hari Belia kat Putrajaya...
tapi yang hadir tu bukan je belia..mak -apak belia pun ramai ...
aktiviti kat situ pun tidak la tertumpu kepada belia semata-mata ...
kiranya semua golongan umur pun boleh join ...
best :) 
tapi ramai dan sesak juga cuaca yang panas ya ampun ...
tu yang buat spoil sikit ...
tapi kami o.k je...redah :P 
mula-mula kami singgah kat sini ...
hasil kreativiti pelajar Giat Mara ..




Banyak jugak yang dorang pamerkan ....masa ni orang tak ramai...
so dapat la saya snap gambar untuk tatapan korang yang sudi baca blog saya ..
almaklumlah blog hangat-hangat tahik ayam je pun ...ekekekeke

pastu lalu kat kawasan ni ..wah cool la...huhu
ade tempat santai-santai ...siap lepak, baca buku ...chit chat 
say arase menarik la jugak ...
pastu ade perkampunga Johor tau ....
kat situ pun banyak benda yang nice ...tp saya tak snap ...sebab panas 
jadi saya sibuk kipas muke ngan kertas dan lap-lap peluh  ...huhuu 

jadi nak elak panas marilah kita jalan kat kawasan berbumbung 
ni antara booth yang ada ....yang paling nice yang negeri sembilan tu...pic kat atas 
tapi kerana jiwa anak Perak yang menebal ...saya snap skali booth Perak Darul Ridzuan ...

 kat depan booth Perak ade pakcik-pak cik dan kakak-kakak ni sedang main kompang 
kompang kan ni? hahahah tak tau la belasah la ...
depan booth Melaka ade orang anyam tikar tau ..tapi tak snap gambar pun 

pastu kami round juga kat Jom Heboh ....
pastu masuk kat satu booth ni ade Almy Nadia... :) 
sweet je dia ....kurus dan tinggi ...tapi Fizz nya tak nampak pulak ..

o.k la nanti sampung part II.....
sebab malas nak masukkan banyak gambar dalam satu entry ..
so kita buat ber part2 la ..hihi 

Sekian 

1 comment:

ArELeEz said...

fizz nye sdg bz jaga anak kot.. ;P

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...