Red Bull Air Race , Putrajaya

Bismillah 

huhuhu...hari ni marathon .....
kalau tak update semua ni nanti dah lama-lama 
memang tak de la entry ni .... 
buat penat jela snap gambar dengan begitu gigih ..hahahah 

mana tak gigih..plane tu laju kot ......sedar-sedar snap kosong je...
cis...jadi kena fokus ...akhirnya dapat la jugak tangkap :) 


oleh kerana kapal terbang ni laju ....
berdesup sampai tiang tu habis jatuh ...


see...tiang balloon tu dah tumbang ....
jadi ade boat bomba datang berlumba-lumba nak naik kan balik tiang tu 


Owh..satu boat tak cukup o.k...
datang lagi satu boat .....bila tiang tu dah naik balik baru lah dapat teruskan race 




masa ni kapal terbang tu terror ...
dia buat pusingan yang terbalik-terbalik tu ...
ish...ish..ish.. tak gayat ke kepala ke bawah aiyooo...scary o.k 


ni lah antara pengunjung yang ade ...
ramai sepanjang tasik tu penuh ....cuaca tak la panas sgt ...
tapi bila haba tu di pantulkan balik oleh air ...mmg terasa bahang di muka ...
jadi moh la balik..takmo lama-lama ....huhu


o.klah lepas la kempunan Tn.John nak tengok kapal terbang ...
kalau tidak celik je mata ... bila ek yang kapal terbang tu?
race kapal terbang tu belum lepas lagi kan ? 

kesian la pulak 
jadi

jom lah kita pegi tengok kapal terbang ....


Sekian 

1 comment:

ArELeEz said...

'bomba dtg b'lumba2.. la3..' eh, t'menyanyi plak! ha3..