Karnival Hari Belia : Dunia Hitam Puteh

Bismillah....

Kenapa misti wujud perkataan malas
dan wujud rase yang macam tak nak buat papa 
tapi nak duduk berangan saje? 
bencik la....sebab bila rasa tu datang ...nak buat apa pun lemau , lemah gemalai  ...
ke kena makan snickers baru cergas ? hahaha pengaruh TV sangat pppfffttt -___-" 
syuhhh...syuhh....pi main jauh-jauh..jgn singgah kat sini ..huhuhu

sambungan daripada Karnival Hari Belia , Putrajaya 2014
saya singgah dekat satu tempat nak cakap booth ke boleh la kot ...
tapi dia buat dalam bus stand 
unik... saya suke benda-benda macam ni 
kreatif ! 

Dunia Hitam Puteh 
"Bayangkan sebuah Dunia yang mempunyai Penawar bagi setiap penyakit 
Bayangkan sebuah dunia yang mempunyai jawapan bagi semua permasalahan 
Bayangkan jika kita diberi pilihan untuk mengubati dan diubati , 
Dunia hitam putih bukan satu bayangan 
Dunia Hitam Putih ialah satu pilihan " 

 kat dalam tu banyak lagi ubat lain tau :P 
tapi yang saya snap ni je...
ubat anti-kelentong dan anti-carut 
ubat yang memang tak de dijual dimana-mana toko jamu mahupun farmasi 


ala...muke pelukis ter 'crop' plak ...
Opss...sorry 


 ubat ni bukan untuk sakit gigi ye 
tapi ubat ni adalah untuk menyelesaikan tiga masalah utama 
Anti-Kasar, Anti-Kelentong dan Anti-Carut 
kalau ade yang rasa mulut tu tak boleh nak control try la ubat ni ...
mungkin mujarab buat anda ...ekekekekekeke 

 tengok fon gayut macam ni ...
teringa zaman study ...public phone macam ni la tempat bergayut call mak ..huhu 
call BF pun ye jugak ...hahhaha 

black and white style :) 




Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Nafira usof said...

menarik lah semua lukisan2 tuh..
bernas jugak idea belia2 kat Malaysia nih yer.. hehehe

Ibnu Ramli said...

menariknya booth tu, hari tu ingat nak pergi juga hari belia ni.. apa agaknya ada dalam dalam kotak ubat anti carut tu eh?

ArELeEz said...

tema baju tu mmg dah kene sgt dah tuh. he3..