Hari Setiausaha 2014 Part III

Bismillah.... 

O.k ni dah macam marathon ....
kita mula dan pecut laju-laju untuk habiskan ... 
nanti kita cerita benda lain pulak ...
kira entry ganti bulan Mei dah masuk 6 hari baru ade 2 entry ....

o.k sambung dari part I dan Part II ...
kali ni banyak gambar Tuan Tanah Kedaung ye ...ekekeke 
harap dimaafkan ...ppffftttt
 ni gambar dengan kak Fizah....
saya kenal akak ni masa kursus kat hot spring..sebelum tu kenal nama je...
sekarang kalau jumpa misti tegur :) 
yela walaupun satu kementerian..bukan kecik..jadi kalau tak berurusan
memang la tak kenal 


ni consultant yang datang bagi ceramah personaliti :) 
Cik Noreen :) 
sweet sgt dia...cakap lembut ...nampak elegance .. I like :) 

 Me , Fara n Yasmin 


silau la gambar ni kan ? 
sebab tingkap belakang tu memancarkan cahaya 


o.k kita snap sekali lagi :) 
tapi tak ingat siapa yang tolong snap kan gambar kami ni ... 


Linda dah macam angle sgt ni :) 
tambah sayap belakang mmg boley la jadi angel :P 
bidadari pokok putih ....hahaha

 yang ni bukan angel ...yang ni gergasi nak meranapkan pokok ...
hahahha
kalau tertolak pokok tu mau tumbang ....
ekekekekeke


o.k pose lagi ....
krrrikkkk...kriikkk..bunyi cengkerik ...hahaha
 ni gambar bersama big boss...
Puan Kamariah yang super sporting :) 

eh..kami lagi ...ish..ish..ish 

o.k yang ni last :) 
eh...dah pukul 5.00 la.......... 
o.k dah nak balik.............tata......
have a nice day uolsss...

sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Nafira usof said...

cantek sangat2!!
x puas tengok gambar2 nih~

ArELeEz said...

tudung bawal yg difareedakn kan? wat la tutorial.. nk belajar wat camtu. hu3..

Sara Lynn said...

charlie angle versi bertudung.. muehehe