Hari Belia 2014 : Part Fear Factor

Bismillah ....

o.k sambung Part II , tapi saya namakan part Fear Factor 
ekeke...sebab kali ni extreme sikit ...
saya pergi hari belia ni 2 kali ...pagi pastu petang ....


 yang ni saya rase menarik o.k... 
sebab ade persembahan daripada polis , warden penjara dan tentera ....
persembahan dia best dan ade yang kelakar 
ha yang persembahan dari unit K9 tu fear factor gak tu ....
Anjing Belgium shepherd tu garang o.k..tengok gigi dia ...haish kalau kena gigit mau sampai ke tulang 

masa persembahan tu ..anjing yang garang ni boleh dengar arahan penjaga dia 
pastu dia kenal mana satu barang terlarang ....macam hand phone 
tak tau la macam mana diorag latih anjig 2 ni ..bijak sungguh 
 kat situ ade juga pameran kenderaan tentera dan boma 
antara yang menarik perhatian helicopter ni la ..


huhu...baiklah meh la kita ambik gambar 
buang sekeping dua bersama kereta dan tanker askar ni
masa masuk dalam booth-booth tentera kat situ ...
kan ade banyak tentera...ade wataniah, ade udara, ada laut ...ade special force 
eh banyak la ..bahagian forensik la, commander la.....
saya tertarik ngan satu benda ...
teng 
teng 
teng 

ekekeke....ado hati den ni ha nak bergambar ngan ular sawo...huhu 
ular betul tau bukan ular plastik :P 
dalam hati takut jugak sikit 
tapi teringin nak pegang tu lg banyak dr takut  ...
jadi ayuh lah ... hihi

hihi..tukang snap gambar yang lebih geli 
tu pasal gambar gegor ...haha
xpe asalkan ade :P 

ha ni lah sekeping yang kurang gegor ...
o.k la......buat kenang-kenangan ..hihi 

sekian...lepas ni ade satu part lagi yang last.....
sorry la kalau bosan :|

sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

bagi saya seribu pon tak nak pegang ular. takuttttttttttttttttttt

ArELeEz said...

smart dog m'jejaki smuggled smart phone. he3..