Stairs Deco !

Bismillah....

o.k jom sambung lagi ....
penilaian tangga yang paling menarik telah dibuat last week ...
tapi sampai sekarang tak de result lagi .....

ni antara tangga yang turut di pertandingkan 
tujuan mengadakan pertandingan ini ialah untuk 
menggalakkan kakitangan menggunakan tangga .. :) 
dan pada saya 
YES! 
saya lebih excited nak naik tangga bila dah cantik 
dan meriah macam ni :) 
walaupun naik setinggi 12 tingkat ......
mengah -semput sikit tu berbaloi lah..ekekeke 

ni my second office .. :) 
ni dari ground floor .....

tingkat 1 kanan


tingkat 1 lagi tapi se belah kiri 

 tingkat 3 kanan
 Tingkat 2 kanan
 Tingkat 5 Kanan
 Tingkat 9 Kanan

tingkat 7 kiri 

tingkat 10

Tingkat 12 kanan 


Tingkat 11

dan yang akhir sekali ni lah hasil kerja keras kami :P 
setelah segala rintangan dan susah payah kami ..cewaahhh...
padahal biasa-biasa je ...ekekeke

dengan ini ...ini lah hasilnya :) 




Sweet tak korang ? 
ke nampak childish ? huhu...kami dah tak de idea sgt nak buat ape 
so ini jela yang kami buat ...tak tau la boleh menang ke idok ..

Sekian .


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

suwettttttttttttttt sgtt!~ =P

ArELeEz said...

hokay, fine! mmg sweet, sgt cool & #halussss